fix och don


SMASK!

Var uppe klockan sex imorse då jag hade dansrep klockan åtta.
Kliva upp så tidigt på mornarna är inte riktigt min melodi men jag fick napa lite då jag kom hem igen.

Sen har jag varit på ett artistmöte på Norrmalmia. SMASK närmar sig med stormsteg och jag tror det kommer bli sjukt kul, även om det varit väldigt mycket nu i slutet.

Vad mer? Ja, jag har blivit en såndär "jag-lägger-upp-bilder-på-mitt-husdjur-hela-tiden-tjej"
Det behöver inte vara särskillt "bra" bilder på honom men bara det är en bild på min katt liksom. Fy fan. Jag måste sluta med det.

Snart kommer Matti hem!

ensamma hemma


varför måste man ha rubrik?


jehovas och dyra tamponger

Idag är jag full av åsikter och jag måste få spy lite här i bloggen.
Det jag först vill spy galla över är priserna på tamponger. Alla tjejer/kvinnor behöver tamponger och jag tycker de borde vara gratis eller i allafall mycket billigare. Så jävla fult att ta så högt pris på något som man verkligen behöver.
Kan inte alla kvinnor bara gå i mensskyddsstrejk och bara sluta använda det. Sätta sig överallt på allmänna platser och riktigt smeta in blodet i allt som kan smetas in. Ingen kan väl tvinga kvinnor att köpa mensskydd? Det är väl inget krav eller skyldighet man har bara för att man råka födas som kvinna? eller?
Min andra spya kommer att handla om Jehovas Vittne som knackar dörr. Får jag knacka dörr och prata om varför man inte skall vara Jehovas Vittne? Inte för att det skulle ge mig något men det är en principsak. Får man om man skulle vilja? När de var här i helgen och knackade dörr så gav de mig en bok som jag bara var tvungen att läsa.
Ett kapitel hette "ett föredömme för gifta kvinnor"
"En familj är en organisation, och för att den skall fungera friktionsfritt behöver den en ledare, ett "huvud". Till och med Jesus underordnar sig någon som sitt huvud. "Kristi huvud är Gud alldeles som en kvinnas huvud är mannen." Som ofullkomliga människor begår männen fel och misstag och är inte alltid idealiska familjeöverhuvuden. Vad bör en gift kvinna därför göra? Hon bör inte nedvärdera det hennes man gör och försöka ta över ledarskapet utan hon bör tänka på att en "stilla och mild ande" är av stort värde i Guds ögon(......)Hustrun kan fullgöra sin roll i familjen på många sätt. Gifta kvinnor bör älska sina män, älska sina barn, vara sunda i sinnet, rena, husliga, goda och underordna sig sina män. En hustru och mor som handlar på det sättet kommer att få sin familjs bestående kärlek och respekt"
Nu har jag hatat klart.
Hejdå.

emelie wallrud.

Grattis till förlovningen!
Jag är så lycklig för din skull. Somnade med ett leende på läpparna inatt.
Saknar dig!

RSS 2.0