so much going on.

Jag kan inte sluta lyssna på Christian Walz - Maybe not.
Fast varför skulle jag?

Ikväll ska jag ha så jävla roligt och vara tusen glad.




fredag.

I eftermiddag sätter jag mig på bussen till örnsköldsvik, blir inte där så jättelänge. Jag åker hem igen på onsdag.

Igår var jag och Josefine och köpte garn och stickepinnar. Jag hade jätteroligt åt alla garners(?) namn. "Carro Magic", "Carolina Fantasi" osv osv. Jag har i allafall bestämt mig för att sticka en halsduk. Mest för att jag nog inte kan sticka något annat men jag upptäckte igår att jag inte ens kan sticka en halsduk. Jag rev ut allt två, tre gånger och började om. Jag verkar inte inse att jag inte blir bättre för att jag börjar om. Jag tror jag får fara och hälsa på mormor när jag kommer till övik så hon får lära mig.


Igår åt jag nästan ett halvt kilo godis och mådde så illa att jag var tvungen att kräkas.
hmm vad mer? Jag gjorde ett armband av knappar, spelade donkey kong, hade sökningskonsert i foajén, sumpade avistan och åt majskolvar till middag.

Nu kilar jag på lunch sen måste jag packa lite.


kittelfjäll v.10


blodig söndag.

Idag har jag verkligen VERKLIGEN städat och oj så jag har skadat mig. Jag tog ut mattorna på balkongen för att damma av dem. Så jag började slå dem med handflatorna och tror ni inte att det sitter fast en tandpetare i mattan som jag lyckades träffa så det började dödsblöda!? Sen försökte jag byta dammsugarpåse och först fattade jag inte hur jag skulle kunna öppna dammsugaren överhuvudtaget så jag ringde till mamma. Hon visste inte hur den såg ut så jag fortsatte att slita och slita men till slut fick jag upp den (hoho) efter jag klämt mig 10 ggr. 
Det svåraste med allt var att få fast påsen och mamma fattade ingenting så jag knäppte typ 10 bilder på damsugaren i olika vinklar och skickade den till henne. Det kändes verkligen som att jag försökte sälja den eller något. 40 min senare fattade jag äntligen hur jag skulle få fast den. Jävlar vad bra den började suga efter det. Jag kunde nästan ställa dammsugaren i mitten av lägenheten och allt damm skulle komma flygande och in i den. typ.

Jag har tvättid halv 10 ikväll. Enda tiden som fanns. Då får jag äntligen prova mitt nya sköljmedel! :D jippie. Får jag vuxenpoäng för att jag tycker det ska bli spännande?


Annars har jag har jättetråkigt idag. 
Jag kommer snart börja tugga på mig själv.

panikmycket

Oj vad jag har tusen saker att göra.
Sökningar, bröllop, kittelfjäll, kompa sökningarna till Framnäs, fixa teorin och miljoner andra saker känns det som.
Det är världens finaste väder ute vilket gör min sjukt opepp till att sitta här inne i musikdatasalen och öva inför sånglektionen på högskolan imorgon.
Jag hatar att skriva charts. Jag är inge bra på det och det tar för lång tid. Jag måste göra mer sånt så det börjar flyta på någon gång.
Nu ska jag spela lite piano.

måndag.

jag vill kräkas!
har ni någonsin varit så orolig så det känns som att alla organ i hela kroppen vill ut genom munnen?
nu ska jag i allafall snart lämna piteå för ett tag.
vi drar iväg på en liten norrlandsturné.
hejsvejs.

RSS 2.0