äntligen måndag.

Jag låter Alkohol, feber, kortspel, kasta bord, film mat och dvärgar sammanfatta helgen.
tack o hej

hårdrock

Jag har inte feber längre. Nu är jag bara slemmig och snorig. Har äntligen köpt min efterlängade nässpray och lite värktabletter. Var på apoteket igår. Sen när vi skulle gå och dricka kaffe och jag skulle betala så upptäckte jag att min börs var borsta. Glömde den på apoteket. De var så gulliga att de sökte upp mitt nr och ringde mig.

Vi har årets första ensemblelektion halv 11. Vi ska spela hårdrock. 
Kanske slemmet kan vara till min fördel? Jag har ju inte ont i halsen så, jag tänkte vara med tros att jag är lite krass. Göra det jag kan.
Jag är nöjd med min ensemle i allafall. Jag, Melker, Mattias och Jonathan. Två gamm och två ny-y.
Eftersom vi är en person färre så kommer vi antagligen att få låna en pianist från klassiska linjen lite då och då. Om han vill och kan såklart.
Han måste vilja ;)

Kaffe om en halvtimma.
Tänkte gå och sätta mig i ett övningsrum till dess.


Det känns bra att vara här.

skolstart.

Skolan börjar idag. Sitter i bibblan och väntar på att klockan ska bli 11:05. Bussen till Öjebyn går då. Tänkte fara och handla lite mat.
Idag händer det nog inte så mycket skulle jag tro. Upprop i Aulan klockan ett. Sen möte med Erik i Tallhyddan. Det är sjukt mycket nytt folk på Framnäs alltså, inte en enda lägenhet är ledig i Fagotten. Verkligen fullproppat med folk.

Ett par av de nya tjejerna styrde upp en liten grannträff igår i allrummet. Jag tyckte det lät mysigt och ville som hälsa på alla så jag gick dit. Det var bara nya ettor och jag. Vart var alla andra? Hur som haver så var det jättetrevligt och alla verkar supergoá. Jag kan rätt många namn.

Jag är fortfarande förkyld och jag skulle nästan kunna döda för en nässpray.

söndag.

Igår satte Emelie ord på mina tankar.
Jag behöver ingen annan.

Det är så svårt att ändra på den man är.
Jag har insett hur jag är, men inte varför.
Trots att det är jobbigt så kan jag inte ändra på mig.

Hatar att tappa kontrollen.
Det får mig att känna mig så dålig.



Förkyld är jag också. Fattar inte. Så fort jag kommer till Framnäs så blir jag sjuk.
Hemma är jag nästan alltid frisk.
Det är i allafall otroligt skönt att vara tillbaka.

fiskanus

Torsdag. En dag kvar tills jag flyttar hem till Piteå.
Jag har packat hela dagen. Vikit kläder, sprungit runt och letat saker jag ska ha med mig, parat ihop sockar i tusen år. Fast jag har mycket kvar att göra.
Vi åker på förmiddagen imorgon. Anton är så himla snäll som orkar skjutsa mig då pappa jobbar. Buss hade inte varit något alternativ för jag hade inte fått med mig allt.

Igår var jag, Rebecca, Oscar och Anton i Byviken, Oscars stuga. Där spelade spel, bakade vinbärskaka och gjorde fula sagor. Vi fick bara säga ett ord var sen skulle vi som göra en historia tillsammans.
Det var stekar hit och fiskanus dit. Sjukt som fan!


Emelie bjuder på kräftor idag. Mums!
kl. halv sex.
Tänkte försöka hinna ta en sväng till mormor också innan dess så det är bäst att jag rör på fläsket och se till att få allt gjort.




den kungliga huvudstaden

Jag hängde med pappa, syrran och hennes pojke Niklas till Stockholm i veckan.
Hanna skulle sjunga i Kungsträdgården. Vi bodde hos faster Suzanne m. familj i Sigtuna.
Det var kul att komma bort lite sådär. Ja, lite bilder!


Hanna sjunger på Ung 08


Pappa och Niklas åker den stora blå på Grönan( minns inte vad den heter)
Förtjusande bild på pappa.


Jag och Hanna i Sigtuna


På väg hem


Jag försökte hitta lite intressanta bilder på hannas kamera men alltså. Ja, det var typ en miljon olika varianter av den sista bilden. Jättesöta men jättemånga pussbilder.
Naw, de är gulliga tillsammans :)


Nu är det typ tusen sent så jag ska sova.

sniff a rat

Okej, nu är jag sjukt ratig. Ska ut ikväll men jag har inga pengar till att köpa något att dricka så jag sitter hemma och försöker kompensera att jag inte kommer dricka på hela kvällen. Men jag kom på att det är nog ingen bra idé.
och ja, mamma och pappa. Jag dricker upp ert vin ;) Fast det finns lite kvar till er.

Pappa spelar förband åt Tomas Ledin ikväll. Hade en gratisbiljett om jag hade velat. Men vem lyssnar på Tomas Ledin liksom? Inte min bag! Jag drar någon annanstanns istället.

Nä, nu ska jag och Anton snart åka in och träffa Emelie på King Square? Kinaresturangen.
Sen blir det nog typ framnäsbaren eller något liknande :)



Igår var jag hemma och spelade spel med familjen. Även om det inte var just det jag var sugen på så blev det riktigt trevligt. Jag och Hanna vann mot mamma och pappa i Alias.

Båtsafari i Luleå

Just ja, jag måste ju verkligen berätta om min lilla tripp till Luleå. I veckan var jag, Fredrik och Anton  var och hälsade på Melker och hans flickvän Trisha. Det var supermysigt. Det var sjukaste vädret och vi åkte båt varje dag. Jag visste verkligen inte att det var så fin skärgård där. Ett tag trodde jag att vi var utomlands. Vi fick äta god vegetarisk mat varje dag och det var jättetrevligt. Kul att träffa dem igen.

Nu är det ju inte så lång tid tills jag får träffa dem igen. Jag åker hem till Piteå den 19:e :)

Jag och Anton lånade en "Hertz freerider-bil" som vi körde hem. Så jävla värt. Full tank, helt gratis bara för att man gör dem en tjänst att köra tillbaka bilen dit den skulle.

Trisha var rätt flitig på att ta bilder så jag hoppas jag hittar dem på facebook framöver. Måste visa hur trevligt vi hade och hur fin båt melker hade. En röd!


Sen måste jag ju få skryta och säga att jag vann i Monopol. Det har aldrig hänt!
Jag blev sjukt nöjd! hih!

det vackraste jag hört

Refrängen ger mig gåshud som aldrig kommer att lägga sig.


RSS 2.0