stekt

Igår var jag med moster Jo-anne på Nyänget. Eftersom att jag alltid bränner mig hur mycket som helst på låren så smorde in mig jättenoga där. Jag glömde helt bort baksidan........ På vägen hem så sa hon att jag var sjukt röd och att det kommer bli värre mot kvällen. Det jag inte anade då var att det skulle bli ett helvete!

Jag kan nästan inte sitta, jag kan inte ta av mig byxerna på under 2 min, det pirrar och svider bara när jag står still och jag hade svårt att sova. Jag har aldrig bränt mig så mycket någonstanns som jag har gjort nu på baksidan av låren. Jag har nytt smörjt in mig med aloevera så nu kommer det kännas lite bättre i ungefär en timma :(((((

Igår var jag i hamnen och kollade på One man freak show. Eloge till honom och de som spelade med honom. Fredric är helt otrolig! Otroligt fin kille och jag älskar det han gör. Fick träffa Sidebo också. Otroligt kul. Det var en hel evighet sen jag träffade honom känns det som. Kul kul!


Nu snart ska jag på barnkalas. Min lilla kusin Leah fyller år. Världens sötaste tjej!


Förresten så har jag klippt bort över 10 cm på mitt hår. Se!
Kan inte fatta hur långt mitt hår var innan.

frisörcarro

Heeeeeej!
Idag klippte jag lugg på syrran. Vi hade lite brottom så det blev en halvdan insats av mig. haha. Hanna, vi får ta och trimma den lite när du kommer hem från Piteå. Jag tycker i allafall att du passar bra i lugg.

Nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon och fånga de bästa soltimmarna.




Idag när jag sprang runt sjön flög det in en fjäril i min bh.
Jag fick panik och började flaxa runt och gräva runt i tröjan.
Hoppas ingen såg mig.

Jag hatar fjärilar.


spelning i sundsvall

I helgen var jag i sundsvall med min kära ensemble och spelade på 50årskalas. De bodde verkligen hur fint som helst. Spelningen var jättekul. Vi fick dessutom äta gott och fri tillgång till allt som baren hade att erbjuda. Så, det blev ett jäkla drag sedan. Vi sjöng och dansade till Bruce Springsteen till sent. Jag var jättetrött när jag kom hem så jag somnade kl 16:45 och vaknade 09:10 imorse. sovrekord!

Imorgon ska jag till tandläkaren och laga ett hål kl 9. Jag tycker inte alls om tandläkarbesök. Jag är inte speciellt rädd men bedövningssprutan gör apaont :(

Nu ska jag sova.

full rulle.

Vad jag har dragit på det här inlägget. Jag har så mycket att berätta att jag bara tänkt "nej, jag måste vänta tills jag har bra med tid så jag kan berätta om allt jag gjort ordentligt" men jag skiter i det nu. Jag uppdaterar er lite snabbt.

I fredags så kom moster Jo-anne och hälsade på mig. Vi hade vår slutkonsert i blackbox som var jätterolig, min egen insats är jag inte speciellt nöjd med men det spelar faktiskt ingen roll för det var så roligt.
Efter spelningen så drog vi på statt och sedan tillbaka till framnäs. Tack Jo-anne för ännu en bra helg :)

I måndags drog musiklinjen till Bodaborg i Skellefteå. Det var faktiskt sjukt roligt. Jag fick alldeles ont i hjärnan av allt tänkande.

Sen i tisdags så partade vi vill det om jag inte minns helt fel. Jo i tisdags. Vi satt hemma hos jonas och spelade bilspel och drack öl.

I onsdags så var det fest förhela musiklinjen i Standgården. Festen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men. Vi grillade och Bo Selinder spelade. Jävulskt bra! Hade kunnat lyssna dubbelt så länge. Vi dansade och sköng med och då var det kalas.

Igår så började jag städa ur lägenheten. Sen var vi några stycken som åkte till bowlinghallen. Jag spelade med Jonas och Fredrik. Jag kom tvåa en gång och nästa serie så vann jag. Det visste jag verkligen inte om mig själv.

Idag var det avslutning, så vi satt i aulan och lyssnade på sång, musik och massa prat. Michaela fick ett välförtjänt stipendium. Grattis grattis :) Sen blev det kramring. Även om man inte pratat så mycket med många så var det sorgligt. Många träffar man ju igen nästa år men ändå.

Sen har jag bara hållit på att städa lägenheten hela dagen. Jag är relativt färdig nu. Halv 11 imorgon kommer de och inspekterar. Hoppas de inte klagar så jag måste göra om massa saker. Pappa kommer och hämtar mig runt 11 så jag är väl hemma runt halv 4 ungefär. Jag längtar efter mina flickor där hemma. Vi kommer ha så mycket att prata om. Emelie är äntligen hemma efter ett halvår i santa barbara. Henne ska jag krama sjukt hårt och sjukt länge.

Nu ska jag gå tillbaka till hyddan och se ifall Rikard och Lucija har kommit :)

RSS 2.0