okej, kort, seriöst, ärligt inlägg

Jag har suttit och läst Michaelas och Jennis blogg nu en stund och läst om deras tankar om de själva och Framnäs osv. De är verkligen tjejer jag bryr mig om och uppskattar otroligt mycket. Jag vill gärna känna er ännu bättre, och det känns som att vi alla känner likadant om väldigt mycket. Det är svårt att kunna slappna av och bara vara sig själv, för vi alla känner inte varandra riktigt ännu så att vi kan bara visa alla sidor av oss själva och känna oss bekväma med det.

Ibland kan jag sitta ensammen på rummet om kvällarna och tänka, "vad gör alla andra just nu? sitter alla och har jättetrevligt och innåtvända, blyga jag sitter här i min ensamhet?".  Jag är en person som tycker om att ha sällskap, det behöver som inte vara märkvärdigt bara lite sällskap. Jag håller med, för många ensamma kvällar.

Jag vill bara säga att jag tycker om er, Michaela och Jenni, jättemycket och även om vi inte känner varandra så jättebra så är jag inte den som dömmer någon på något sätt. Vill att ni ska kunna vara er själva kring mig och min närvaro. Ni är superfina tjejer. (inte alls kalla och tråkiga) :)


Jag vill så mycket, jag hoppas att jag kan ta tag i en del efter lovet!
mod, vilja, styrka

Hoppas alla har ett bra lov



Juletider

Det här lovet är verkligen jättebra, fy vad jag behövde det här lovet. Julen är över och nu laddar jag som bara den inför nyårsafton. Mamma fyller år då också, så jag sitter och klurar på vad jag ska ge henne. Michaela hade ju en jättebra idé om att jag skulle bjuda henne på en middag och så. Då kan jag laga Jennis förrätt, michaelas varmrätt sen kan jag göra det jag gjorde till efterrätt. Klappat och klart ;) hoho. Jag var förresten på Sliperiet i helgen där jag träffade Max och Fredric. Jag har saknat dem så det var skönt att få krama om dem och prata lite.

Trots att allt är jättebra här hemma och jag trivs jättebra så finns det en del av mig som längtar tillbaka till Framnäs och allt där. Ska bli kul att dra igång med vårt lilla Beatlesprojekt och träffa alla. Det är skönt att vara för sig själv och bara bo själv också. Fast, nu har jag ju ingen dator... Förstår inte hur jag ska lyckas utan den. Visserligen finns det ju att låna i biblioteket och i hyddan och så. Men I biblioteket går det inte att lyssna på musik och datorn i hyddan är ofta himla upptagen. Jag har ju lånat Robins hela den här terminen men nu ska jag lämna tillbaka den någon gång i veckan. Uh, jag har ju inte direkt råd att köpa någon just nu. Är det någon som vill sälja en laptop till kompispris?


Nu ska jag ta en runda runt sjön.
Tjing!

(Jag har förresten kommmit på hur man laddar upp bilder så jag kommer nog dutta dit en och annan såhär i efterhand hihi)


uppesittarkväll

Idag hade jag egentligen tänkt vara med Rebecca, men så visade det sig att hon kollat fel på schemat så hon skulle visst jobba idag. trist trist! Men dagen blev bra ändå, jag och familjen har ätit julig mat, gjort julgodis, klätt granen, druckigt glögg och spelat bingolotto. 4:ans spel avslutades nyss, så nu är allt roligt över. Jag vann ingenting. Morfar vann 100 kr och mamma 200..... yippie! ;) Alltid något.

Igår hade jag och brudarna lilla julafton hemma hos Evelina. Det var underbart att träffa alla. Det är något särskillt när vi alla fem träffas sådär. Det blir magiskt( :))) haha) Hur som helst. Vi åt massa julmat, snackade en massa, såg på tomten är far till alla barnen och masserade varandra med lotion, underbart.


Jag är egentligen inte så tråkig som jag får mig själv att framstå i bloggen, jag har bara dåligt tålamod!!!! Jag lovar att jag ska skriva något intressant... snart. Det är ju verkligen julafton imorgon, och jag som inte har några pengar på mobilen. Jag vill ju skicka ett "god jul-sms" till alla.

God natt!


glöggprovning

Igår var jag hos moster Jo-anne på glöggprovning. Hjortronglöggen blev min favorit! Det var verkligen jättetrevligt och det bjöds på massa gott. Många spännande glögger, ostar, marmelader och massvis med andra godsaker. Trots att min släkt kan vara lite för mycket ibland, höggljudda och bara all over the place hela tiden. Man får kämpa för att få sin röst hörd verkligen, så var det trevligt igår. Jag tycker om dem allihopa, jättemycket.



Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem med alla ingredienser till lussebaket. Jag och mamma ska baka lussebullar. Sen runt halv 7 så ska jag iväg till Evelina där vi som vanligt ska fira lilla julafton. Har inte träffat Lisa och Emelie Olofsson på typ 100 år (?) Fast, jag råkade öppna chipspåsen jag köpt tills ikväll så jag måste åka och köpa en ny först. häh!

Jag fattar inte, jag är så kass. Hur laddar man upp bilder här? Jag har massvis av bilder jag vill ladda upp men vet inte hur man gör. Lär mig?

Emelie Wallrud drar om 9 dagar, vafan alltså, jaha? DRA DÅ!!!! gringrin


julmuffins, framnäsbaren, julhandel och irriterad tunga

Igår fick jag äntligen träffa många av de människor som fattats mig den senaste tiden. Synd bara att jag inte fick träffa riktigt alla, men det kommer väl så småning om. Jag är hemma i typ 3 veckor, tror jag? Jag har inte någon riktig koll på när vi börjar skolan igen. Hur som helst, igår var en jättebra kväll. Jag for till Emelie typ kl halv 6. Vi låg i sängen och såg på johan Glans, jag fick en jättegod julmuffin hon bakat (med ett coctailbär,guldstjärna där) Sen kom Evelina och som jag längtat efter den där kramen!! Det var så härligt att få krama om henne. Sen satt vi och planerade lite julmatsinhandel inför måndagen. Årets lilla julafton kommer bli den bästa vi haft någonsin tror jag.  Vi kommer ha sjukt mycket att prata om. Ja, sen kom Maya lite senare också. En riktig färgklick :)

Sen åkte vi till Framnäsbaren och kollade läget. Där var mina älskade ES:are och massa andra älskvärda människor. Känns så konstigt när folk här säger, "Ska vi dra på framnäs?" Då tänker jag genast hem till Framnäs, i Piteå. Det blir som fel i mitt huvud. Hur som helst, vi satt där en stund, surrade och hade väldigt trevligt. Det blev en snabbvisit men det var definitivt värt att åka dit. Vi har ju en ost och vinkväll planerad innan jag åker tillbaka så, mer blir det av dem :) kul kul! 

När jag kom hem från Framnäs baren så kom Morfar, morbror och deras två vovvar: Rex och Akira. Vi satt och snackade tills klockan slog typ halv 3 - 3. Sov i syrrans säng eftersom att de håller på att fixa ordning ett rum som jag kan sova i när jag kommer hem. De håller på att måla, fixa och dona så det är nog inte så hälsosamt att ligga där hela natten och andas målarfärg. Sen kl 11 så åkte jag och syrran in till stan och handlade julklappar. Jag är färdig nu i allfall. SKÖNT. Vi drack glögg och hade mysigt. Sen när vi kom hem hade vi lite julmys. Slog in alla julklappar och hade en liten rimstuga som spårade ur ;) hahaha. Sen gick vi och käkade på Målet. så JÄVULSKT god kycklingsallad där.

Förresten, så är min tunga fortfarande jättejätteröd och svider jättemycket. Läpparna svider också och det känns som att skinnet på läpparna är alldeles för tight för själva köttet? EU. äckligt. Jag googlade på typ "irriterad tunga" och det stod att jag förmodligen har järnbrist, så nu är pappa på ica och köper spenat och andra "järniga" varor.


Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Finns det någon som vill leka?


hem-hemma i örnsköldsvik

Sådär ja, efter några timmar på bussen så är jag äntligen hemma hos familjen. Det känns underbart! Vad härligt med jullov, det är så många jag vill träffa. Jag gjorde det rätta som åkte hem idag istället för imorgon. Även om jag verkligen verkligen skulle velat orka vara kvar. Rickard och hans flickvän som nyligen flyttat till en lägenhet i Öjebyn hade bjudit oss pop/rockare till inflyttningsförfest ikväll och sen skulle vi dra oss tillbaka till framnäs. Jag var så sjukt taggad på det, det hade verkligen varit grymt roligt. Så himla typiskt att alla virus lever inne i mig så himla länge, nu jäklar så jag låta allt bryta ut så det försvinner på riktigt någongång, och inte bara gömmer sig en stund.

Grattis till Viktor som fyller år idag förresten. Sto-orn!


sjuk

Har verkligen feber. Jag har knappt sovit någonting inatt, jag har bara skruvat på mig hela natten, svettats och mått jättedåligt. Jag funderar på att åka hem idag istället för att åka hem imorgon. Slut på värktabletter har jag också, jag vill bara dö. Jag har snart utvecklingsamtal med Erik, det känns jobbigt. Jag vill bara ligga i sängen och vila. Tråkigt att jag mår såhär, jag hade sett fram emot att ha roligt ikväll. Men, jag tror jag åker hem idag.

Hej och hå

det är jag som är kuken

ÅH, typiskt också. Jag blir galen, jag vägrar vara kuken över jullovet. Det är ju så man får skämmas. Jag kanske förresten ska ta och förklara var det är för en liten lek vi pop/rockare håller på med. Såhär går det till:

För att bli av med "kuken" nu så måste jag ställa en fråga om "han" till någon som inte ska förstå vem jag pratar om. (eh va?)

Jamen, exempelvis. "Hörredu Viktor, när tänkte han komma och hämta dig då?" Då kommer han inte alls förstå vem jag pratar om eftersom att förmodligen ingen ska komma och hämta honom och då kommer han svara: "Vem?"
Då ska jag svara "kuken". Då har jag gett "kuken" till Viktor som i sin tur ska ställa en fråga till någon annan som förhoppningsvis kommer fråga "vem?". Jag är inte världens bästa på att förklara men, ja jag försökte i allafall.

Jag har sovit en stund idag, det var jätteskönt. Det kommer nog bli lika jobbigt att somna den här natten som förra. Jag låg klarvaken i sängen hur länge som helst. Fick sjukaste tankarna i huvudet. Jag tänkte att jag fick värsta hostan och att jag tillslut hostade upp stora blodiga slemklumpar som levde och var jättesnabba. De klättrade omkring jättefort på väggarna och i taket. Det var verkligen jätteotäckt så jag blev mörkrädd och kunde inte sova bara därför. Pigg, mörkrädd och sjuk i huvudet.


Ikväll blir det film i hyddan säger farbror Melker.
En bra film.

01:02

Idag har jag:

Varit på konsert i matsalen. "allmänningarna" spelade.
Burit en hel del musikutrustning
Ätit pitepalt med lingonsylt
Tittat på typ 10 avsnitt av Hannah Montana
Druckit kanske lika många kaffekoppar (?)
Diskat
Blivit hårt nypt av Willy!
Duschat
Varit på lektion (aktuella samhällsfrågor)
Städat
Böjt mig ner för fort så jag fick jätteont i ryggen
Tvättat sockar med tvål i handfatet
Pratat med mamma och André i telefonen
Tittat på när jazzarna hade fest i Strandgården
Gråtit en skvätt eller två till Titanic i c-huset

Det var nog typ allt jag gjort idag.


På fredag ska jag hem till Ö-vik. Jag saknar en hel drös med människor. Men bara så alla vet så tjänar jag inga egna pengar och alla pengar jag får måste jag köpa föda för så jag har inte köpt en enda julklapp..... känns kanonbra.

Jag börjar 8:30 imorgon så nu ska jag bara tvätta bort ansiktet och borsta tänderna, sen så ska jag hoppa i säng.  Vi ska förresten ta oss an Beatles imorgon. Vi ska spela "let it be-plattan". tjoho!




Spelning

Vi hade spelning ikväll i matsalen mest för massa gubbfolk. Det var någon typ av firmafest fast ändå inte. Det gick bra faktiskt. Vi började med att spela lite lugna jullåtar. (jag sjöng din låt michaela) Jag började nästan att gråta när jag sjöng den, fast mest för att jag tänkte på dig, och då du sjöng den i kyrkan. Du sjunger den jättebra, jag sjöng den inte alls lika bra, men jag försökte i allafall ;) nåväl! Sen öste vi på lite med det gamla vanliga. Jag tror det gick hem. Åh, det var en gammal man som skulle fylla 90 år nästa vecka som var uppe på golvet och twistade när vi spela "lets twist again". Det var hur sött som helst, snacka om krutfarbror! Vi fick en erbjudan av någon typ som var där,  att spela på någon Mcfestival de årligen arrangerar i Piteå någonstanns.... nästa sommar! Men det kan jag ju med all säkerhet garantera att han glömt bort imorgon. Jäklar så han luktade alkohol ur munnen. Melker tyckte förövrigt att det luktade gott, hans andedräkt föll honom i smaken.

Efter spelningen så gick vi till hyddan och såg på Boston Tea Party, så jäkla kul att se tycker jag. De snackade om sekter osv. Jag höll på att dö! Det där inslaget de hade om, ja jag vet inte vad det heter. God hates sweden-grejen.  www.godhatessweden.com Kolla in hemsidan. sjukt!

Förövrigt så är Anton Östergren kuken just nu. YES! Jag gjorde en snygg kukning på honom idag. hah! Oj, nu börjar klockan springa ifrån mig. Jag som tänkte att jag skulle komma i säg tidigt så jag slipper försova mig imorgon. Jaja, bättre sent än aldrig?


God natt!

/Carolina

helgens utvärdering

ja, fredagen började som sagt skit! Jag var inte alls pepp på helgen men fredagkvällen blev faktiskt sjukt bra måste jag säga. Vi började med att se idolfinalen i hyddan, det var kul. Kevin vann, helt rätt om ni frågar mig. Han sjöng bäst och är helgó. Det blev lite fyllejam. Jag och michaela konstaterade att vi skulle bli trummisar. Jag är fruktansvärt tight ;) Jag tror bestämt vi spelade lite elgura också? haha, åh vilken tur jag slapp höra mig själv.

Sen gick vi till fagotten, eller jag tror några gick till c-huset först? Eller gick jag dit?.... Det är lite halvsuddigt just vid den tidpunkten på kvällen... Hur som helst så gick vi sen till fagotten och hem till Anna. Det var rätt mycket folk där faktiskt. Kul med fester med folk från alla profiler. Vi dansade, sjöng, drack och hade sjukt kul. Om jag inte minns helt fel så, mimade vi till spice girls? Det var minsann inte igår man gjorde det. Nostalgitripp! Bra kväll helt enkelt!

Så i lördags vaknade jag typ 2 och kom fram till att jag supit bort både skor, jacka och mobil. Så jäkla typiskt. Men jag hade bara glömt dem hemma hos anna. I allafall jackan och skorna. Mobilen var inte i jackfickan som jag trott utan den hittade jag nere i hyddan senare på kvällen då vi skulle ses och se på film. Filmen var förövrigt inte särskillt jättebra eller den var smart och bra i slutet men jag tycker början på filmen var trög och trist  nog så det inte vägde upp det "braiga" slutet. Hade hellre velat se "Hajen". Fast nu ska vi ju se den ikväll istället så, jag får väl vara nöjd.

Idag så ringde Viktor och väckte mig kl halv 2. Jäklar vad jag börjat sova länge. Vi hade tydligen bestämt rep kl halv 2 istället för 2 så det var bara att snöra ihop det toviga och skitiga håret, dra på sig närmaste kläderna, slänga i sig en glas yoghurt och dra en snabb vända med tandborsten och springa ner till hyddan. Fy så trött jag var. Kände mig så lat och sliten speciellt eftersom alla varit uppe typ 100 år och hunnit öva och spela pingis och allt möjligt. Jag själv har i princip slösat på en hel dag. Vi repade i drygt en timme kanske, sen fick jag tända 3:e ljuset i vår adventsljustake. 3:e advent idag. Myspys.

Nu ska jag duscha, fixa och trixa lite.
TREvlig TREdjeadvent......... (fantastiskt roligt)


It starting to make sense

....och jag gillar det inte! Jag antar att jag får skylla mig själv, men du sköter det inge snyggt! Ingen fattar vad jag pratar om, egentligen inte heller jag. hm.

Jag vill åka hem på jullov
, jag vill hem till mina kära vänner och till min familj. Jag behöver nog en liten paus, inte för att jag inte trivs här utan bara för att jag verkligen behöver en paus just nu. Jag är trött och less och det är ingen bra dag idag (trots att det är discodan).. åh, dammit! Jag måste börja öva mer, bli en gladare och trevligare människa. Jag tänker i allafall fortsätta vara halvbitter till nyårsskiftet! Sen då jäklar ska det bli förändring. Jag är för less och irriterad för att skriva mer. Det får bli en kortis.

fin hydda

Idag har vi städat i pop/rock-huset aka. hyddan. Det blev verkligen tjusigt. Sen åkte jag och farbror Mengele (Melker) till ett secondhandställe som heter "Reprisen" och köpte två matchande mattor, en liten och en stor samt en liten bordslampa till replokalen. Det blev sjukt mysigt och vi är jättenöjda. Jag tycker det är superskönt att det är ordning att reda där inne där man repar. Man orkar som inte stå i stök och buller hur länge som helst. Nu är det i allafall fint, så nu är det bara öronproppar jag måste fixa så kommer jag stå ut mycket längre ;)

Imorgon är det julkonsert, fantastiskt roligt (?) Vi ska hålla till i kyrkan i Öjebyn. Vi ska bara sjunga i kören. Det tycker jag är relativt skönt. Jag hade aldrig orkat med något annat. Ånej just ja!!! Jag måste ju verkligen ta en funderare över på vad jag ska ha på mig. Vi ska ha svart, vitt och rött. hm. dammit. Mitt minne har slutat fungera. Eller det har aldrig riktigt fungerat som alla andras, jag är jätteglömsk. Jag kommer alltid på allt i sista sekunden. Jaja, skit samma det löser sig. Sen ska vi i allafall dra iväg på konsert direkt efter. Studiomusikerna spelar TOTO i blackbox. YES. fasen vad skoj. Det blir grymt kul.

Nu ska jag ner till hyddan och se på tv.

hej och hå


Det spökar hemma hos mig

Då jag kom hem i lördags efter vi hade spelat på salongerna och tog jag av mig kläderna och under mina strumpbyxor på fotleden satt en gummisnodd. Jag lovar och SVÄR att jag inte satt dit den själv. Den satt då inte där då jag vaknade på morgonen den dagen för jag duschade och rakade benen och allting. Jag skulle verkligen ha märkt den.

Sen på morgonen då jag och min familj vaknade då satte syrran en liten plastgummisnodd på armen för att hon skulle komma ihåg att ta den med sig då vi skulle åka eftersom hon skulle sätta upp håret då det torkat. Tänkte inte mer på det. Sen när vi satt i bilen på vägen till Max för att käka så kände jag något som satt väldigt hårt kring min handled. DÅ VAR DET SNODDEN SYRRAN HAFT PÅ SIN HANDLED! alltså va? Hennes var borta och den satt på mig?!?! Jag hade inte ens sett den, jag VET att jag inte satt den där själv, det skulle jag aldrig gjort för den satt alldeles för hårt.

Inatt har jag varit svinmörkrädd och vaknat typ 10 ggr av massa konstiga ljud. En gång lät det som att någon höll på med en tändsticksask och en gång så lät det som att någon gick omkring bara. HJÄLP, finns spöken?

Det är i allafall fritt att sova över hos mig inatt.


Jag har varit hemma från skolan idag för att jag ska bli ordentligt frisk. Annars så finns de elaka bakterierna kvar i mig och bryter ut senare. Säkert på julafton, så jag ville vara på den säkra sidan och bara kurera mig idag. Jag har städat undan lite och ätit mat typ hela dagen. Mamma och pappa var snäll och fyllde kylskåpet innan de åkte. Tack så mycket :)

Nu ska jag hoppa in i duschen!


hosta och feber

Dumma dumma dumma elaka hosta som inte har låtit mig sova på hela natten och stackars stackars grannar som jag med all säkerhet väckt flera gånger inatt. Feber har jag fått också!!!! GRRRR Gårdagen var inge bra. Varken jag eller Michaela var särskillt krya och michaela tappade rösten. Stackars! :( Jag hoppas verkligen att hon får tillbaka den och att jag frisknar till och slutar hosta. Är det någon som har något förslag på något hemmakur man kan göra mot hosta? Vi slutade spela vårat sista set innan det var klart för det var så jäkla lite folk. Jag hoppas verkligen vi mår bättre ikväll och att det blir mer drag. Jag gillar att jazzarna var där och öste. Jag tror vi ska korta ner våra set. Ska kolla med grabbarna vad de säger om det. Det vart verkligen för långt, speciellt när ingen i ensemblen är särskillt kry och det är ovanligt lite bokningar. Men julbordet ska jag tala om för er, såg inte så dumt ut. JÄKLAR vad sugen jag var på all julmat.

Snart får jag besök. Mamma, pappa, hanna och robin kommer och hälsar på. Jag har försökt städa så gott det går, det såg verkligen ut som en bombnedslag. Jag har inte orkat damsuga eller dammtorka och så (har förresten ingen damsugare) Hur som helst, så har jag plockat undan och gjort det någorlunga snyggt här hemma. Jag är hungrig men jag vill inte äta innan de kommer för då blir det massa disk och jag har nyss diskat! Vill ju imponera!

Jag är verkligen superkänslig. Jag har just kollat på "första, andra och tredje" det där auktionsprogrammet på 4:an. Där var det en tant som hade med sig en skål hon ville sälja. Utropspriset var typ 12.000 men hon fick det för över 50.000. Hon blev så glad, fy vad jag grät. Fast jag är inte värst. Emelie Wallrud grinar till "Hej Arnold" på cartoon network. hah!!

Jag har inte träffat min vän Evelina på typ 100 år. Gud vad jag vill hem till henne. Hon har jobbat som barnflicka i USA men nu har hon kommit hem. Jag kan inte åka hem pga. allt som hänt och händer här med salongerna och allt. Känner mig som en dålig vän, men jag hoppas att hon förstår.

Nu ska jag lägga mig under täcket och vila till de kommer.



Nattuggla

Jaha, så sitter man här i mörkret i sin lilla lägenhet. Lampan i taket gick just och jag har ingen extra. Tvättar gör jag också. Fasen vad folk tvättar hela tiden, aldrig finns det någon bra tid över! Vissa tvättar ju var och varannan dag, vilket leder till att en annan får ju gå i gammsursockar.... morr! Så jag passar på nattetid jag, fast trött är jag. Skulle egentligen behöva gå och lägga mig och kurera under täcket.

Jag, Michaela och Jenni var på stan idag och letade efter något att ha på oss. Jag hittade en paljettklänning på barnavdelningen (!) Det var verkligen det värsta. Med lite tryck och kläm så gick det.

Tro hur helgen kommer bli. Det känns lite spänt mellan de olika profilerna. Trist! Jag vet inte riktigt vad det handlar om egentligen. Tror det är mest missförstånd. Jag tror det är sura miner pga. att man tror att pop/rock inte ska komma på julkonserten nästa vecka. Men, det ska vi.
Anledningen till att vi inte kom på körrepet var pga av vår hektiska vecka och vi var tvugna att prioritera. Vi valde salongerna eftersom det är mest att göra på kortast tid. Vi låter inte bli att komma på kören bara för att vi tycker att vi inte har tillräckligt stor del i julkonserten utan helt enkelt av andra skäl. 

Nu ska vi vara positiva! Framnäs salonger i helgen! tjohoo! jag tror det blir dunderskoj då det väl gäller.
Nu spolar vi alla andra känslor än de bra och sen gör vi en bra show, alla tillsammans.
Klassiker, Jazzare och Pop/Rockare!

Nu ska jag hänga tvätt!

God natt!


debutinlägg

Jag föll visst för grupptrycket och skaffade mig en blogg jag med.

Himla typiskt att jag och Michaela skulle gå och bli krassliga såhär innan salongerna.
Men, man kan samtidigt förstå det. 3-4 dagars sjukt intensivt repande gör nog ingen särskillt gott.  Det finns inte så mycket tid över till annat än rep. Fast idag hade vi faktiskt tänkt unna oss lite fritid på stan. Det blir mysigt. Jag har haft turen att hitta två supergóa brudar här uppe i Piteå.

Skönt att vi slapp servera på salongerna i allafall, det hade ju aldrig funkat. Inte en chans att vi skulle hinna med det. Jag menar vi sjunger på 15 låtar i min egen ensemble sen körar vi på varandras. Det är nästan 30 låtar var, + en under middagen. sen SERVERA på det?
repa 30 låtar på 4-5 dagar! Överbelastad!

Jag trivs förövrigt väldigt bra här. Det är ju det här jag vill göra. Jag saknar såklart vissa människor hemma i Ö-vik jättemycket, men jag behövde nog det här miljöombytet. Det känns som jag på något sätt börjat om och lämnat all skit bakom mig. Första gången jag bor själv, utan familjen. Jag känner mig så stor så stooooor. 

Jag är bara hemma på lunch, så nu återvänder jag till tallhyddan och till ännu mer rep.
Don´t we just love it? ;)


RSS 2.0