OLLON

Dynga också! Jag hade skrivit ett sjukt långt inlägg som av någon anledning försvann helt.
Vad förbannad jag blir, bara därför blir det ingenting. Jag surar ihop totalt men vi får väl se om jag orkar skriva om det sen när jag blivit glad igen...................

för inatt inatt är det jag, bara jag lallalala

Visarna på klockan snurrar fortare än vanligt. Snart är hon halv 3 och här sitter jag mitt i natten och är klarvaken. Jag får väl egentligen skylla mig själv som sov två timmar mitt på dagen idag. Det här borde jag förstått.

Idag har vi spelat Beatles i Blackboxen. Det var väl kul sådär, men det känns mest skönt att vi gjort bort det. Nu kan man äntligen ge mer tid åt hemavanprojektet. Beatles i all ära, jag älskar dem, men det var inte det roligaste jag sjungit. Mer party tack!

Jag ska öva som fan, jag vill bli mycket bättre på att sjunga. Det är ju det jag älskar, varför övar jag inte mer? Jo, carolina olsson för att du är så jäkla lat och tror att du har  massa annat att göra. Men det har du inte!! Sluta tro att du är en upptagen kvinna och börja öva mer, för du har all tid i världen där uppe i piteå!!!!

......Det är bra att jag säger till mig själv på skarpen ibland.


Det blir inga högskolesökningar för mig i år utan det spar jag till nästa år. Jag känner som ingen stress, så jag blir nog här ett år till efter sommaren. Måste styra upp allt det här. Fundera på vad jag verkligen vill med mitt liv. Vad vill jag göra?, vad är min grej?, vad tycker jag om?, vad vill jag bli bättre på? Det finns än så länge många frågetecken. De ska jag bli av med!

Musikteori är  förövrigt satans påfund.
neeeeeeje, det där menade jag inte så det där tar jag tillbaka för det är  ju bra att kunna.
Men, jag är ju så kass.

Ryck upp dig för fan!
Jaja, Okej!!!!

Nu verkar jag trött, bäst jag kastar mig i sängen fort som fasen.


i hyndan

Just nu sitter jag i hyddan och slappar. Jag småövar lite på ett par låtar vi ska köra i hemavan medan grabbarna är på väg med all backline till blackboxen. Vi ska spela lite Beatles där imorgon är det tänkt. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Vad hade beatlarna på sig egentligen? Jag vill ju som inte klä ut mig till en man och måla skägg och grejer. så, hur ska jag lyckas se beatlig ut och vara tjej på samma gång? huh. 

Jag har nyss gjort en sats med vit chokladmousse. Jag åt upp hälften i ett svep vilket jag ångrar sjukt mycket. Ugg, jag mår inge vidare bra nu. Ikväll ska jag se på film, med eller utan klass! Jag kan ha mysigt med mig själv. Svanprinsessan låter frestande. hm jag måste nog börja se den nu med en gång, annars kommer jag aldrig få se den. De kommer väl tillbaka på en halvtimma eller så, så det är bäst jag går och sätter igång den nu. 


Jag kom förresten på att jag aldrig har varit så ensammen som jag är nu för tiden. Alla som känner mig vet ju att jag tycker om att umgås och socialisera. Jag är ju ogärna själv. Men nu har jag flyttat ifrån familjen och alla mina kompisar som jag umgåtts flitigt med i flera flera flera år. Helt plötsligt så blir det otroligt sällan vi ses, trist för jag saknar dem väldigt mycket. Men vi ses ju då jag kommer hem och jag väntar mig ett besök från dem någon gång framöver :) 
Det jag vill säga är egentligen att jag lärt mig att uppskatta den här ensamheten. Jag är ju egentligen inte ensammen här uppe, vi gör ju ofta saker tillsammans här också. Jag tycker ju om de som bor här otroligt mycket, men vi umgås på ett helt annat sätt. Men de kvällar jag är ensammen hemma i lägenheten kan jag uppskatta på ett sätt jag aldrig gjort förut. 


Hur som helst, nu ska jag se på svanprinsessan.
tjing!


redig fest

Igår var den bästa dagen på väldigt länge. Den var verkligen hur bra som helst och jag känner hur jag måste berätta den från början till slut.

Jag klev upp klockan halv 9 i allafall, städade lägenheten duschade och gjorde mig i ordning. Sedan åkte jag, melker och trisha till stan och åt frukost på krokodil, och jag köpte en tröja på gina tricot. 49 kr! absolut inget märkvärdigt men i allafall. Sedan åkte vi hem.


När vi kom hem så kom michaela till mig och vi började göra tårtan vi skulle ge till jenni senare. Födelsedagstårta i efterskott. Jag tycker vi lyckades bra med den, en riktig chokladbomb. Medan vi bakade så skickade vi grabbarna ner till hyddan för att städa och hänga upp balonger och serpentiner. De gjorde jättefint måste jag säga. Sedan samlade vi alla hos michaela så vi gick tillsammans ner till Jenni och jonas. Vi började sjunga i trapphuset och det blev en rätt maffig födelsedagskör. Jenni blev så glad, det var så roligt att se.


Efter vi fikat gick alla hem till sig för att byta om och äta middag och sådär. Sedan gick jag ner till Michaela och Johan där det började droppa in människor eftersom. Michaela brände lite partyskivor och så. Vi gick ner till hyddan efter en stund där många satt och såg på handboll till en början vilket jag och MIchaela inte fann så himla intressant så vi gick till studion och var en skvätt nostalgiska. Vi satt och lyssnade på Britney, Christina och Aron Carter mfl.


Vi hade köpt sånna där "kalastutor" som vi tutade med för fullt när Jenni kom. Jag älskar sånna. Jag älskar att leva om, hähä. Efter ett tag var festen i full gång. Vi drack, dansade och lyssnade på musik. Det blev faktiskt ett lite fyllejam där också. Haha. Såklart.  Rickard och hans brud kom också. Trevligt trevligt. Henne gillade jag. Störtskön. Jag är ingen stjärna på engelska men jag försökte kommunicera lite i allafall. Någon sa att jag pratade som Borat har jag för mig. Det kan jag verkligen tänka mig.


Det kom fler och fler och jag hamnade i bastun med några klassiker och jazzare. Det var varmt och jag var ordentligt onykter. Jag förstår inte riktigt hur jag hamnade där. Hur som helst. Vi avrundade kvällen hos Jonas och Jenni där jag satt och var ordentligt blöt eftersom jag duschade efter bastun och jag såg riktigt jävla färdighadd ut! Allt smink var utkletat och håret var riktigt risigt och stod åt alla håll. 


Jag minns inte riktigt när jag gick och lade mig men jag tror det blev rätt sent.
Bra dag blev det. Bra och lång.


Jag har nyss varit nere i hyddan och plockat undan tillsammans med michaela. Det luktade gammfylla där men det var faktiskt inte så illa som jag trott. Det såg rätt bra ut där nere trots allt.
Om en stund ska vi äta lite bakisgott. Tårtan som blev över från igår. yummie!

fynda, fest och nageltrång

Igår var vi ett gäng som drog in till stan. Vi skulle handla på coop och gå på systemet....
eller... de skulle på systemet |-)
Jag, Michaela och Jenni fyndade på gina tricot. Helt galen rea alltså. Köpte två par byxor för 100 kr st. VÄRT!
Sen på kvällen så såg vi på Lets dance. Vi kom fram till att det är ett program som odlar otrohet. De måste verkligen vara upp i varandra hur länge som helst, och danserna sen! Det är ju så nära ligga man kan komma, utan att göra det. + att alla är så jäkla snygga.

Ikväll blir det fest i allafall, det kommer bli jävulskt roligt, det känner jag på mig. Vi ska dansa, umgås och bara ha sjukt roligt. kanske blir det ett fyllejam? vem vet. Jag vill ju gärna visa mina trumskills. Det skulle förresten vara roligt om Rickard och hans fru kom hit också.

Jag har verkligen nageltrång! Det gör så otrooooligt ont. Man glömmer verkligen bort hur ont det egentligen gör. När folk ojjar sig inför mig och gnäller om nageltrång så tänker jag typ "men jaha, big deal" men det gör så satans ont. Man brukar väl få det på tårna, men jag har det på mitt förlovningsfinger. eller ringfinger kanske man säger. ajaj.


Nu ska jag snart in till stan och äta frukost.
Det låter som jag har en lejonflock i magen, jag är jättehungrig.

hänger på låset

Nu sitter jag i biblioteket på skolan och väntar på att matsalen ska öppna så jag kan dricka mitt morgonkaffe. Snacka om att vara ivrig, jag är nästan alltid först in. Medan jag väntar så gör jag något jag aldrig någonsin skulle kunna trott jag skulle göra i hela mitt liv. Jag skriver ut texten till Håkan Hellströms "Kom igen Lena"...... Håkan är inte min favoritman och jag är inte så satans pepp på att sjunga den låten, men vad tusan. Den ska tydligen "gå hem" på ett after ski i Hemavan. Må så vara då!

Sen så var jag tydligen tvungen att ta den tröjan som kliar allra mest. Jag lovar att jag har den kli-igaste tröjan som finns. Det är nästan så jag ska springa hem och byta, annars tror de ju att jag fått skabb eller någonting.
Fast, jag hinner inte.. Det är ju kaffe snart sen rep. Vilket dilemma.. och ingen hårspray har jag hemma heller.......

är vi onda?

Jag sitter och funderar lite, läser lite nyheter på aftonbladet och sådär. Det står mycket om mord och grejer. Då tänker jag först "shit, vad sjuka människor det finns" och det verkar finnas gott om dem eftersom man så ofta kan läsa om mord och sådant i tidningen. Varje dag är det ju någon som blivit mördad.

Men sedan så börjar jag tänka att det egentligen inte alls är så jättemånga människor som är sjuka och dumma i huvudet. Eller jo, det är ju som många egentligen eftersom att man tycker det inte borde finnas någon. Man vill ju såklart aldriig att människor ska bli mördade.
Men om man tänker på hur många människor som lever på vår planet, typ 6,6 miljarder människor. I princip varenda människa som lever har en chans mörda när som helst och hur som helst. Finns det då egentligen så onaturligt många psycon ute i världen?

Jag tänkte på det idag på repet. Tänk om jag bara skulle ta med en pistol och skjuta alla i min ensemble i huvudet. Jag KAN ju egentligen göra det, men jag vill ju inte. Jag har ju en spärr och det saknas vilja. (nej jag tror inte jag är sjuk i huvudet) Hur som helst. Det är ju jättelätt att döda ifall man vill. Jag kan putta någon från en bro bara sådär men gör det inte för man vill inte mörda. Vi känner ju att det är fel.

Då känns det som att med tanke på vilken makt var människa har och alla chanser man har att kunna döda och skada så är det inte "SÅ sjukt" många som är mördare? eller?

Dessa tankar är inte sådär supergenomtänkta  utan bara kom till mig sådär. Jag känner egentligen att jag skulle vilja diskutera det här med någon men eftersom jag är så sjukt ensammen just nu så "skiver jag av mig" här.

Jag tycker förresten om alla i min ensemble ;)




ordning och reda

Från och med idag ska jag bli bättre på att källsortera, sluta slarva.
Sen ska jag också börja köpa ekologiska varor.

Bra väl?


män i min lägenhet

Imorse klockan halv 10 så plingade (eller de försökte plinga eftersom jag tagit bort den hemska klockan från dörren) det på hos mig. Jag var så trött så jag orkade inte gå upp och öppna. Men sen hörde jag hur de började klirra med nyklar där utanför och plötsligt var det någon som låste upp, klev in och ropa något jag inte riktigt hörde. Det var två män, hjälp tänkte jag!

Jag var för trött för att förstå att det var vaktmästarna som skulle fixa min dusch. Jag visste att de skulle komma någon gång i veckan men jag hade helt glömt bort. Så låg jag där helt naken i sängen och kände mig som ett fån. Som tur var så var jag snabb upp på fötter och fick på mig kläder. Det var förresten tur att de kom, för jag hade ställt klockan på 8, men jag lyckades stänga av alla tre alarm i sömnen. Lektionen började kl 11 så jag fick inte den lugna morgonen jag hade tänkt mig.

Idag har vi repat lite Beatles. Sen satt jag och Melker och skrev ner massa låtförslag till Hemavan. Det kommer bli så jävulskt roligt alltså. Jag längtar dömycket!! After ski-linjen, hoho. Jag hade en bra sånglektion idag. Jag fick skrika som tusan. Zandra sa att det hördes bort till c-huset.... ops!


Jag kom just hem. Vi har sett på film i hyddan och nu sitter jag med en kopp varm choklad som jag lyckades riktigt jävla bra med måste jag säga. Jag lyckades för en gångs skull göra perfekt mängd choklad. Inte överflödigt som det brukar bli. Utan exakt en hel kopp! Bra där!

Imorgon ska jag upp med tuppen så, nattinatti!

Katrin Zytomierska är färdihadd!

Jag har inte kunnat undgå att läsa om "bloggbråket" mellan Katrin Zytomiertska, Carolina Gynning och Blondinbella. Jag har egentligen massa åsikter kring allt det här egentligen men det känns så jäkla löjligt att hålla på, så jag tänker bara skriva: Jag ogillar Katrin Zytomiertska starkt! Hon är ond, bitter och definitivt färdihadd!!!!!
Sådär, klart! Skönt att skriva det.

Idag åt jag förresten en hel fläskfilé själv. (både lunch och middag men ändå) Jag hade marinerat den med min goda superhemliga marinad. Sen gjorde jag egen klyftpotatis till det, Carolina style. Jag är jäkligt nöjd med resultatet. Snyggt blev det också.
Jag har verkligen ett sjukt intresse för det där med mat, haha. Jag älskar att diskutera recept! På kvällarna kan jag ligga och läsa kokböcker istället för "vanliga" böcker. Jag gillar att se på typ "top chef, hells kitchen och nigella" och alla andra matprogram.

Åh, igår kände jag mig som världens klumpigaste. Jag gick och drack vatten ur en petflaska och skulle precis sätta mig ner vid datorn då jag missbedömde avståndet fram till skrivbordet, så jag gick in hårt skrivbordet med flaskan mot läppen och fick en sjukt maffig fläskläpp. Jag måste träffat någon konstig nerv eller så för det gjorde så tårarna började spruta som fan. Visst, det gjorde ju ont men inte så ont som det såg ut att göra med tanke på alla tårar som vällde fram. Den försvann rätt fort för jag kylde läppen med en frusen fläskfilé (den jag åt upp idag) Såg rätt fånigt ut!


Nästa helg, då jäklar vill jag ha sjukt roligt.

The Beatles i mitt hjärta

Åh, idag har varit en sjukt bra dag. Heldag med Beatles kan man ju faktiskt säga att vi haft. En sjukt bra och intressant föreläsning på förmiddagen och Beatles-ensemble på eftermiddagen. Kan det bli så mycket bättre?



äntligen igång

Det var andra dagen i skolan idag och det var verkligen jätteskönt att dra igång på riktigt. Vi repade in två beatleslåtar och det gick bra. Två nya tills imorgon, här går det minsann undan! Love it.

Jag hade sånglektion igår, en jättebra lektion. Fick öva lite notläsning. Sjunga en sång jag inte hört avista. Jag är inte så värst bra på det men det gick faktiskt bra igår. Bra övning, sånt måste jag börja öva mer på egen hand också. Jag fick två sångläxor, en Amy Winehouse och en Susan Tedeschi. Har ni inte lyssnat på Susan Tedeschi så tycker jag verkligen ni ska göra det. Hon sjunger grymt ballt. Gillar det jättemycket.

Jag måste diska. Allt står staplat i en jättehög på diskbänken och jag gruvar mig så fruktansvärt mycket. Det var länge sedan jag drog mig för något så mycket som jag drar mig för disken. Den SKRIKER på mig.

Tjoho!


barnpornografi

För ett par dagar sedan så tittade jag på ett avsnitt av Oprah Winfrey. Det handlade om typ det sjukaste och absolut värsta jag vet. Barnpronografi. Det var så jobbigt att se men ändå kunde jag inte sluta. Jag förstår fortfarande inte att det är sant. De finns överallt. De kan sitta bredvid dig i kyrkbänken, det kan vara din vänligaste granne osvosv. De är vanliga människor och de finns överallt. Efterfrågan av nytt material är så stort så det krymper allt längre och längre ned i åldrarna. Det handlade alltså om spädbarn som fortfarande använde blöjor!!!

Oprah läste högt ur en broshyr som cirkulerade runt på nätet full med tips på vad man skulle kunna göra med barn i olika åldrar, tips på olika sätt att antasta dem beronde på vad de var i för ålder.

ex. Flickor 0+ år - smörj in nappen med glidmedel, stoppa försiktigt in den i slidan på barnet och vicka på den.
      Flickor 4+ använd rundade pennor. Smörj med glidmedel och för in den i slidan, låt sedan barnet samtlidigt ligga och rita på golvet...


alltså va? Jag blir så upprörd så jag bara vill börja grina. Det finns som broschyrer för hur man på bästa sätt ska antasta sina barn? De sa att filmer var bäst med bilder är också bra och att spädbarn var mest eftertraktat och att de dessutom inte skulle kunna skvallra. Så jävla sjukt. Jag förstår inte hur de är funtade egentligen.

I programmet pratade de om att barnen väldigt ofta blir utnyttjade av någon i hans eller hennes egen familj. Närmare bestämt tre barn av fyra känner förövaren. Hur kan man vilja göra så mot sitt eget barn? Har man ingen spärr eller instinkt som säger "NEJ". Det känns som att banden mellan förälder och barn borde vara starkare än lusten.

Jag har hört att i en del länder tror män att ifall de har sex med en oskult så blir de av med sitt HIV. Så för att vara riktigt säker så förgriper de sig på spädbarn....

 
Nu börjar jag må illa.
Så till alla som förgriper sig på barn - DRA ÅT HELVETE!


bussnonsens

Nu är klockan 11 och jag sitter i bussen på vägen tillbaka till Piteå. Jag trodde jag skulle kunna läsa utan att må dåligt, jag brukar kunna det nu för tiden men tydligen inte just idag. Jag som har laddat med en massa Kalle Anka-läsning. Det känns inte som att det borde vara någon skillnad att sitta och läsa och skriva det här, men det går bra. Jag kommer förmodligen bara sitta och skriva en massa skit men, det skiter jag i.


Jag blir alltid så himla nervös när jag ska fara någonstans såhär. Jag hatar att glömma saker och det är alltid någon jag glömmer. Oftast är det inget viktigt men, det är ändå irriterande. Men det känns faktiskt som att jag fått med mig allt den här gången. Det blev två stoooora och sjukt tunga väskor. Jag har mycket mer med mig tillbaka till Piteå än till Örnsköldsvik. Fast, det är klart, jag har ju med mig alla julklappar nu.


Annars är jag nöjd med jullovet. Det har verkligen varit långt, men det har behövts. Jag har hunnit träffa alla jag har velat träffa, kanske inte så ofta som jag skulle velat men man kan inte få allt heller! Vi har haft en inneboende över jul, morfar. Det har varit mysigt. Han har haft med sig sin stora schäfer, Rex. Verkligen världens snällaste och lydigaste hund. Jag duschade honom igår. Han tyckte inte alls om det men Ooo så snygg han blev ;) Han blev alldeles mjuk och fluffig och gott luktade han också.


Jag såg just på "what happens in vegas"... igen. Vi hyrde den hemma typ i förrgår så det var lite trist men, på ett sätt var det ganska skönt att se en film jag sett. Då kan jag "dutt-titta" på den och ändå förstå vad som hänt och så. Hur som helst den var bra. Den där Diazbruden är ju bara hur läcker som helst.


Just nu är jag i Skellefteå. Inte så särskilt många mil kvar till Piteå då, typ 7? 8 kanske. Jag lär mig aldrig. Himlen skrämmer mig lite, men den är snygg. Det ser ut som att den brinner för den är verkligen jätteorange, nästan röd!




(pssst! jag glömde locktången hemma.....)


Nationalsången

Det gick bra att sjunga nationalsången, det kändes lika roligt som förut. Jag älskar den där känslan jag får av att stå där ute på isen och bara sjunga. Sen när klacken kommer in på slutet "ja jag vill leva, jag vill dö i norden" då får jag verkligen ståfräs på armarna. Modo vann mot Rögle med 5-2 i allafall.

Vi satt typ bredvid någon retard kvinna som hade solglasögon (?) och som verkade ha tourrettes eller något sådant. Hon skrek för vad som helst och så fula saker.  Hon skrek lika illa som att någon skulle slänga en hel 12-delars servis i golvet. Alltså hennes röst var inte att leka med.






Nu fick jag ett mail från matklubben.... är jag med där?
Fy vad jag är ratig!!!


God natt!


snabbspola

Just idag tror jag att jag är i någonslags omvänd 20årskris eller någonting. Jag känner mig så less på allt och vill bara spola fram tiden då allt är bestämt. Man har redan träffat en man som man litar på (om det nu någonsin kommer att hända) som kan ta hand om mig och vara min trygga hamn. Jag vill ha ett jobb jag trivs med, ett hem där jag känner mig riktigt hemma och någon att älska som älskar mig tillbaka.

Tänk att vara 30 år och ha allt det där. En egen familj. Jag tycket om att vara ensammen ibland, jag måste som ha mina ensamma stunder men i övrigt är jag en person som tycker om sällskap, jag tycker om kärlek. Jag längtar efter riktig kärlek, men det är ingenting som får plats i mitt liv just nu.


Jag ska förresten sjunga nationalsången ikväll på Swedbank arena. tvärbestämt!




Jag vill hem till Framnäs! Jag åker på förhoppningsvis fredag.
Innan dess vill jag träffa er, evelina, emelie och lisa. ni tillgängliga!

saknar dig, emelie wallrud!






esberitox

Jag fattar inte grejen med esberitox!!! Alltså, det fungerar ju rätt bra tycker jag. men varför ska man ta tre pyttetabletter? Varför gör de inte bara en jättestor istället? Förresten så borde de göra så att det går jämt ut. Tar man 3 åt gången så blir det bara två kvar i slutet? Varför inte ha 21 tabletter på en karta istället för 20? gruff!

Så, nu har jag skällt färdigt på esberitox.


nyårsafton

Ja, vart ska jag börja någonstans? Mycket är suddigt, hur som helst. Det hände väldigt mycket. I stort sett var det en kanonbra kväll. Först var det fix, trix, god mat och trevligt sällskap hemma hos Lisa. Sedan åkte vi till Sebbe där vi typ sköt raketer, lade kattpussel, hade någon konstig tävling :p Det var roligt i allafall. Sen gick vi en lång bit hem till Frida. Mycket folk. Vissa trevliga, andra inte! Ja, jag tror jag stannade där till typ kl 3 då min moster hämtade mig och skjutsade mig hem till Emelie. Där åt vi lite exotisk planka och pratade. Gick hem klockan halv 5. Somnade ganska på en gång.

Igår var världens slappaste dag. Jag åt ost och kex och såg på film hela dagen. Eller nej, middag hos jo-anne och sen spelade vi massa spel. Det var supermysigt.

Igår vinkade jag även av Emelie vid busshållsplatsen. Jag hatar sånnadär avsked och jag kommer sakna henne så sjukt mycket. Har inte fattat att hon åkt.

Skolan drar tydligen igång igen den 12:e så jag åker väl hem ett par dagar innan det. Så, fritt fram för att umgås. Det ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen. Jag måste öva, fy vad jag måste öva.


Nu ska jag gå och öva.

RSS 2.0