sökveckan är över

Förra veckan kan har varit den jobbigaste och tuffaste veckan jag någonsin varit med om. Full av stress och prestationsångest. Det var tusen prov till musiklärare och till studiomusiker måste man klara teoriprovet för att ens få provsjunga. Jag förstår ju verkligen varför de måste göra så eftersom de är så många som söker måste man ju ha någon typ av gallring liksom. Men jag klarade inte teorin till studio i allafall. Jag önskar att jag sökt förra året, inte för att det skulle gå bra någonstanns, men bara så att jag skulle kunna få känna den här känslan som jag känner nu ett år tidigare. Hade jag fått vara såhär besviken på mig själv och vad jag kan förra året så hade jag kanske lagt manken till lite mer och verkligen satsat på teorin och övat mer i år.

Jag tänker nog försöka gå ett folkis-år till. Jag vet inte vart men få ordning på allt. Vet man var man verkligen vill och har alla möjligheter till att kunna lära sig så ordnar det sig. Det är bara att ge sig fan på det. Jag tycker om folkisåren. Jag älskar det här året. Jag är inte lastgammal och har tid på mig fortfarande. Jag har i allafall gjort min första högskolesökning och jag ska se till att prestera bättre nästa år. Jag kan inte bli sämre så länge jag försöker bli bättre och vill lära mig.

Jag ska göra om och göra rätt.


Igår var Nils, Kroffe, Maria, Hampus jag och Matti på bio och såg Alice i underlandet i 3D. Supercoolt. Tim Burton gör så förbannat snygga filmer alltså. Den var jättebra och jag ville aldrig gå därifrån. Var så fachinerad över hela 3D grejen. När jag tittade bak på alla som satt där med sina matrixglasögon kändes det som att jag befann mig i framtiden 30 år senare.

Jag somnade som en stock när jag kom hem. Jag tror aldrig jag har känt mig så slut som igår och idag. Jag vaknade halv 12 av att Jonathan ringde och sa att vi skulle ha ensemblemöte för det har blivit något missförstånd. Spelningen som vi skulle ha i kalix nästa helg var tydligen nu i helgen.

Vill någon komma och hälsa på mig snart? Jag skulle kunna tänka mig att få lite besök nu i veckan faktiskt? Hoppa på bussen i eftermiddag och kom hit.

Nu tror jag att jag ska springa hem och läsa New Moon nu :) Har lånat boken av Josefine.




gruppledning

Äntligen har jag gjort bort gruppledningen. Som jag har gruvat mig inför den. Jag kände mig sjukt oförberedd och livrädd för att jag skulle bli klar långt innan 15 min. Men tiden bara flög iväg. Jag bara öste på med uppvärmning för att dryga ut lite. Jag hann inte ens lägga till rörelser till första versen. Men det känns bra i allafall.

Jag har också fått mitt nya bakomatkort. Ett visakort. Så nu kan jag äntligen betala på nätet och allt sånt. Har varit utan kort i över en vecka nu så det kändes skitbra att ta ut pengar idag. Jag firade med en coca cola :):):) NAAAMS.

På fredag har jag dödsteoriprov. Jag önskar det fanns små chip man kunde köpa fullproppade med kunskap om musikteori. Sen fanns det en liten lucka i huvudet där man kunde stoppa in det och sen vipps så kan man allt.

Från kl 9 på morgonen till typ 4 på eftermiddagen är provet i allafall. Snacka om sås i huvudet när jag är klar med det. Men jäklar så det ska firas sen. Jag tänker skita i hur veckan har känts. Det är i allafall över och allt får gå som det går. Det finns som inget att göra åt saken då längre. Tjoho hurra! Jag ska fira med paraplyn i drinkarna och kanske t.o.m att jag lyxar till med att tända ett tomtebloss eller något.

På lördag vankas det barnkalas på dagen och mellanstadiedisco senare frammåt kvällen. Keeeewl!

Gofinmat ska jag laga då också.

Nu sitter jag i ett släckt bibliotek och är en smula mörkrädd.
bäst jag går hem.

Hejdå!

köttbullar överallt.

Jag är sjuk. Jättejävlabra, verkligen. Såhär knappt en vecka innan sökningarna. Min vanliga jävla tur. Jag håller på att flippa ur alltså. Jag kan inte sjunga, jag har apont, känner mig osäker på mitt pianospel och vet inte ens om jag vågar spela den låten jag valt, på teorin är jag jätteosäker på och gruppledningen vill jag inte ens nämna. Nu sitter jag i hyddan och försöker få mig själv och skratta. Tittar på roliga klipp och fula bilder men inte ens det får mig att dra på mungiporna. BLÄ! 

hemma na na.

Kittelfjäll var roligt. Jag ska försöka sammanfatta hela vistelsen med några ord.
Öl, lökringar, gemenskap, musik, svett och mer svett, småflickor, kondomer, handlarn, mys, storm och kanske bajs och äckliga duschar?
Nu tänkte jag sätta mig ner och klura på vad jag ska göra på gruppledingen.

Jag såg new moon igår för första gången och den var bra!

vill du leka med oss?


jag tänker på det här


Jag vill ha dvdn från slutprojektet, får jag låna den av någon? :)

magiskt.


mitt i natten.

varför ska så ofta de finaste människorna behöva utstå massa skit? jag vill ha ett facit över hur man ska agera som vän i jobbiga situationer. jag hatar att hjälplöst bara se på när någon far illa, hatar att inte kunna påverka. det verkar inte finnas någon som helst rättvisa här i världen. varför inte bara ta det ansvar man faktiskt har istället för att låta en person dra hela lasset? så egoistiskt och orättvist. jag blir så förbannat ledsen och arg.
hur som helst så finns jag här, älskar dig och jag gör allt för dig. vad än du ber mig om eller inte ber mig om.

RSS 2.0