lallalala

heja modo! ni är värdelösa,
men jag och emma ska i allafall sjunga nationalsången idag.


the return of the space cowboy

Det är discodan och det märks inte för discodan finns inte i övik.
Jag sitter i allafall och har lite disco för mig själv. Jag och Jamiroquai!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Har suttit i pyamas, sett på någon löjlig film och bara varit slö. Dagens roligaste var väl typ att se c-vitaminen lösas upp i vattnet. Ikväll blir det lite Idol och förhoppningsvis Orphan.



Jag har sovit i en hårinpackning så ni ska bara veta hur mjukt hår jag har.
Det syns inte på bilden för jag har legat och gnuggat det mot kudden hela dagen typ.
Men håret har aldrig varit så lätt att kamma ut och det har aldrig varit så skönt att ta på.
Dunderbra.


onsdag.

Igår var jag och hanna och hälsade på Rebecca och Oskar i Deras nya lägenhet i Umeå. Det var verkligen jättefint och supermysigt. Det var egentligen inget jag tvivlade på för jag vet att Rebecca har god smak och nu fick jag veta att Oskar också har det. Superfint. Vi åt god mat och tittade på film. Sen kom Paula och hälsade på en sväng. Kul att träffa henne.

Jag somnade som en stock igår. Var verkligen jättetrött.
Nu är jag i allafall vaken och sitter och lyssnar på Sting - shape of my heart. Bra låt.
Ikväll funderar jag på att ta mig till Olearys och träffa lite folk. Det är så många jag saknar.


Konserterna i fredags gick jättebra.
Jeff Buckley-konserten var den roligaste jag gjort hittills. Älskar honom!
Det var svårt och grymt kul.

En liten bild.

jag älskar de här två!


brunt.

Idag bestämde jag mig för att vara brunhårig. Det känns vintrigt sådär. Men jag har aldrig i hela mitt liv haft brunt hår. Välj åt mig. Ska jag bli blond igen?




vanu?

inget halv åtta hos mig i veckan?
buuuuuu tv4!
tur att det är tinas cookalong och matakuten ikväll,
sen kanske det skulle bli rappakalja och kill bill.

vanu?

inget halv åtta hos mig i veckan?
buuuuuu tv4!
tur att det är tinas cookalong och matakuten ikväll,
sen kanske det skulle bli rappakalja och kill bill.

aj aj aj! :/

Alltså fy, jag var på gymmet igår och mördade mig själv. Jag tyckte jag stretschade jättebra men idag kan jag inte ens sätta upp håret i en svans för det gör så jävla ont. Kommer det göra ondare imorgon så vet jag inte vad jag ska ta mig till. Då får jag anställa någon att ta hand om mig. Sätta mig upp när jag vaknar och torka mig när jag varit på toaletten och så. 
Det blir en vit och lugn helg. Igår spelade vi spel, såg på idol och hade det trevligt. Idag ska jag öva en massa sen ska vi se en film och efterdet ska vi eventuellt ge körslaget en chans. kanske är skoj på nå vis.
Idag bjöd Fredrik på god lunch. Har inte ätit så vettigt på länge. Jag älskar att laga mat men jag tappar som intresset när jag bara ska laga till mig själv. Jag vill ju ha positiva reaktioner av någon. Som typ "ååååh, vilken mästerkock du är" eller "du borde börja jobba med det här" eller kanske t.o.m "det här var det godaste jag någonsin ätit" ;)
Skämt åsido. Jag tycker bara det är roligt, det blir verkligen inte alltid gott. Ibland måste jag slänga 4 försök till såser innan jag får någon som går att svälja.
Till sist.
Jag saknar dig också Hanna :) Du är nog den jag tänker på allra mest när jag är här uppe i Piteå. Vill vara hos dig oftare. I love you.

typ världens finaste låt.


It's never over,
My kingdom for a kiss upon her shoulder
It's never over,
all my riches for her smiles when I slept so soft against her
It's never over,
All my blood for the sweetness of her laughter...
It's never over,
She's a tear that hangs inside my soul forever


Finaste på hela låten.
Man måste gråta en skvätt.


16 oktober, kan det vara årets tristaste dag?

Jaha, kul discodag! nästan alla har lämnat framnäs för diverse anledningar. Jag är pank så det blir varken systembolaget eller god mat. + att det regnar jättejättemycket. Jag räknar verkligen ner dagarna till nästa fredag som förmodligen kommer bli jättebra. Jeff Buckley-konsert och csn-pengarna. Jippie!

Nästa månad ska jag planera lite bättre så jag slipper den här panka veckan. Kanske t.o.m att jag kan lägga undan lite pengar? Det skulle inte vara typiskt mig men, jag måste ju tvinga mig själv. Jag vet några st som skulle bli nöjda då. Det är mycket liv kring mig och pengar. orkar faktiskt inte med det. synd bara att det känns som att jag gör det för någon annans skull mer än min egen. Det blir väl för min egen skull också egentligen, men det känns bara som att tjatet är jobbigare än den panka veckan.

Sak samma. Jag ska tänka efter och prioritera blablabla.


I helgen ska jag vara basilika-vakt åt Matti som också ska iväg.
Jag har ju inte speciellt gröna fingrar så jag hoppas jag inte dödar den.

Sen ska jag försöka öva så mycket jag bara orkar. Jag vill verkligen att konserten nästa vecka ska bli jättebra. Jag vill göra så gott jag kan och jag behöver verkligen öva för Jeff Buckley är så jäkla grym och det är jättesvårt att sjunga hans låtar alltså. Han har ett grymt omfång.

Nu ska jag gå och försöka hitta något som kan göra mig på lite bättre humör.
Kanske jag ska gå och prova öva lite. Jag har faktiskt inte sjungit något på hela dagen så tänk om jag har väääärldens bästa sångdag och låter exakt som hon i the cardigans? :D hur grymt skulle inte det vara?


Nu är kaffet kallt. Hejdå!

äntligen

Igår avslutade vi vår metalperiod med en liten konsert i aulan. Så himla skönt, den där konserten har känts som en stor sten på mitt bröst länge nu.. Hejdå Pantera och Van Halen!
Nu ska vi istället ha instuderingsvecka och projektvecka fram till lovet. Vi har fått nya tillfälliga ensembler också. Så nu repar vi nostalgiskt i gamla replokalen.
Vår ensemble fick Jeff Buckley som projekt vilket jag är jättenöjd med. Sen ska vi hålla på med ett akustiskt projekt också under de här veckorna. Jag tror det blir kanoners :)
Mamma: jag har inga pengar på mobilen så jag kan inte ringa dig heller.
Nu ska jag öva.
Tjingeling!

snö

Igår snöade det! Jag blev lycklig.
Det var förövrigt en jättemysig söndag igår.
Jag gick upp tidigt och tog en morgonpromenad i kylan. När jag kom hem duschade jag varmt och satte igång med kanelbullebakning. gick jag ner till ett pianorum och övade lite. Efter det såg vi två harrypotterfilmer i allrummet. 
Till middag gjorde jag en potatis-bacon-fetaostpaj. Hej och hå så smarrigt det blev.

jag peppar


tjejkväll

Igår kryllade det av kvinnor på stan. Det är så typiskt mig att fara på stan då det är rea och komma hem med grejer som inte var på rea. Varför gör man så? Inget av det jag vill ha är på rea ju! 

Då vi kom hem hade vi pyamasmys hemma hos melker.
Vi spelade monopol och kollade lite Idol och sådär :)


där här var lite jobbigt.


RSS 2.0