vardagsproblem

Det slog mig idag, Att jag ofta klagar på småsaker och får det att låta som ett stort värdsproblem. Som igår när jag skulle repa med coverbandet så sa jag att det värsta jag visste var att råka trampa med sockarna i något blött och inte kunna byta. men vadå? Det är ju verkligen jättejättedrygt. Jag fick stå där och sjunga med blöta sockar i drygt två timmar. Och bara för att andra människor i vår värld har det tusen gånger jobbigare får jag då inte klaga på mina  blöta sockar? Jag vet inte. 
Jag satt i allafall och klurade på vardagsproblem jag hatar mest. Jag kom fram till att jag hatar följande vardagsproblem (de kommer utan inbördes ordning):
x  blöta sockar

x  när man upptäcker att det är slut på toalettpapper då man redan gjort det man skulle. 

x  missa bussen

x  när man köpt endast en avocado och sen märker man att den är rutten när man delat den.

x  när man sparat naglarna svinlänge och sen går en av.

x  när man längtar hem till något gott i kylen och sen när man kommer hem har någon ätit upp det. BESVIKELSE!

x  när någon äter ostkrokar på bussen. jag vill spy!
Nu är det snart fika :)

frisk luft gör mig trött.

Imorse gjorde vi en liten utflykt. Vi grillade korv och var avundsjuka på alla som hade en skoter. Sen gick jag på en promenad och gick så långt jag bara orkade. Nu sitter jag vid datorn och halvövar. Är apmör i hela kroppen.
I fredags var det kalas. Vi var hemma hos mig så det ser förjävligt ut där. Har inte orkat städa klart så det står fortfarande burkar och flaskor på bänken men jag stör mig inte så mycket på det. Orkar kanske plocka undan ikväll. Det blev lite mycket av det goda och jag blev för ärlig. Jag gjorde en tipsrunda också som jag och josefine satte upp i korridoren. 
Till middag ska jag äta blodpudding. Det var aplänge sedan jag åt det. Jag tycker mycket om det men glömmer bort att det finns. Typ som kåldolmar.

paranormal activities

Se den aldrig!!!
Nu sitter jag i hyddan och övar på låtarna jag ska köra på den 19:e på ett esperanza spalding-projekt som jazzarna ska ha. fantastisk musik! Lyssna på Precious!

Idag har jag också beställt lunchabonumang. Tänkte jag kunde unna mig det såhär sista terminen på Framnäs folkhögskola :) Så då vet jag att jag får i allafall ett riktigt mål mat per dag. + att jag får i mig sallad och sånt jag inte köper annars. Så svårt det där med sallad för det blir dåligt på en gång så jag hinner aldrig äta upp det. 
Idag vaknade jag kl. 6. Jag blev så nöjd. Sen på eftermiddagen vid ett sådär så la jag mig i sängen för att börja läsa Twilight. Jag hann ungefär 15 sidor sådär sen somnade jag och vaknade halv fem :( Jag behöver så himla mycket sömn. Får jag inte det på natten så somnar jag alltid på dagen. Hoppas jag kan somna ikväll ändå.
Kul att jag äntligen får läsa Twilight i allafall. Lånade den av Josefine. Den är på engelska vilket kändes lite konstigt i början eftersom jag inte är van men man glömde bort att det var på engelska efter bara några sidor.
Nu ska jag öva vidare.
Det är så skönt att vara tillbaka och komma in i rutinerna igen.

en vanlig torsdag.

Idag känner jag mig så less på mitt liv. Kanske är det en fas, det borde vara det för ska man känna såhär när man är 20? Jag är så less på att vara ensammen. Jag vill vara med någon som verkligen verkligen bryr sig om mig och vill dela all vardagsskit med mig. Det skulle vara skönt att slippa allt trams och bara vara seriös.
Blä!
På söndag åker jag hem till Framnäs.
Det har varit ett bra men långt lov, så det ska faktiskt bli skönt att åka tillbaka.
Även om jag trivs hemma och älskar min familj hur mycket som helst så trivs jag med att bo ensammen.
God natt!

howdy!

idag har jag en förbannat skön dag! en riktig "ta-hand-om-mig-själv"-dag. har gjort ansiktsmask, hårinpackning, god mat och bara suttit och tittat på det jag vill se på tv. ingen har varit hemma och bråkat om fjärrkontrollen.

nu ska jag ta och duscha och sen ska jag göra egen pizza.
och ikväll börjar paradise hotel igen.
ja, hata mig för att jag följer det.

2:a januari 2010.

my oh my, vad fort det går.

nyårsafton blev bra. mat, bubbel, fina vänner, vildmarksbad, raketer mm.
jag gillar att inleda ett nytt år. det är alltid vid den här tiden som jag känner mig mest positiv, mest målmedveten och mest peppad.
idag ska jag och emma sjunga på hockeyn igen. jag känner mig rätt lugn inför det med tanke på hur det gick förra gången. det kan inte gå sämre om jag säger så. Det gäller bara att inte känna sig för lugn och inte tappa fokus.
nu ska jag ta och hoppa in i duschen och använda en hel flaska balsam i mitt hår för det har tovat ihop sig till en enda dread. dreads? nä dread.

RSS 2.0