SÅ JÄVLA FÖRBANNAD

Jag måste verkligen få skriva av mig!!!! Det var länge sedan jag var så jävla arg. Jag HATAR mina grannar. De spelar så jävla hög musik. Jag fattar inte vad de tänker. Jag hör exakt allt vad de sjunger. Det är OMÖJLIGT att se på tv för allt jag hör är "DUNKA DUNKA DUNKA" uppifrån. Jag försöker kontra med att hamra på pianot allt vad jag kan men det är som att de börjar spela ännu högre för att jävlas. eller så vet jag inte, det kanske inte hörs lika mycket upp som det gör ner. Jag skakar av ilska alltså. Det växer verkligen HAT i mig.

Jag är för feg för att gå upp och säga till också så jag sitter bara här och eggar upp mig själv. Det är ALLTID såhär. Vafan har de för jävla problem?

De kan inte ens lyssna på bra musik. De lyssnar bara på typ techno och remixer av redan så sjukt dåliga låtar!

JÄVLA IDIOTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fittkukaphora!




puh.

Jag har i allafall en rosa tröja på mig idag.

dagen före bröllop

Jag och syrran sprang runt sjön idag. Jag kände mig så duktig för vi sprang  mycket fortare än vad vi brukar plus att jag orkade spurta sista biten. Brukar aldrig orka det. Fast jag tror det hade mycket att göra med de nya springskorna. Det blir stor skillnad med bra skor faktiskt. De gav mig som bättre skjuts. Jag är alldeles skakis i kroppen, på ett skönt vis.

Nu sitter jag och övar på sångerna jag och fredric ska köra på vigseln imorgon. Jag har verkligen problem med en av sångerna och vet inte riktigt hur jag ska göra med den, men jag har ju hela dagen på mig att komma på något bra.
Jag är så sjukt glad för Stinas och Victors skull. Så kul att det hittat varandra och tänker dela livet tillsammans. Mah! Så romantiskt!

På söndag åker jag till Luleå och ska umgås med lite framnäsfolk. Blivade stor2or ;)
Vi ska åka farbror melkers båt och förhoppningsvis ha jätteskoj! Jag längtar verkligen.

Vår skrivare fungerar inte så nu ska jag skriva ner lite texter på gammalt hederligt vis.


Trevlig helg! :)

tusen regniga dagar

Det regnar apmycket. Jag är hemma och sjunger singstar med mig själv.
Jag vinner hela tiden. Ikväll ska jag till Evelina, fast jag vet inte om hon vet om det.


gravity is working against me

Jag har rätt att ha fel. Mina misstag gör mig starkare och jag lär mig av dem. Alla kort på bordet, jag är "ren" och jag tänker ta tag i mig själv. Försöka att låta bli att göra saker som jag sedan ångrar. Alla har rätt till att ha en åsikt om mig men egentligen är det mitt liv, mina beslut, mina handlingar och bara för jag gjort på ett visst vis så behöver det inte betyda att jag är stolt över det och tycker att det var rätt.. Jag gör inte alltid det rätta, men det gör ingen annan heller. Man kan inte ändra något i sitt förflutna men jag tänker använda allt jag varit med om och alla konsekvenser av allt jag gjort och starta ett nytt kapitel med mer kunskap om livet. Jag ska vara där ljuset är och leva för mig själv.

Om mindre än en månad flyttar jag tillbaka till Piteå. Där ska jag göra det jag tycker allra mest om. Jag ser fram emot en förhoppningsvis ännu bättre termin på Framnäs.


stone me into the groove


sköna måndag

Lägenheten är tom till på onsdagkväll och jag bara går omkring och är mig själv. Lyssnar på musik jag tycker om, bakar, läser en bok, ser på tv och övar så mycket jag bara orkar inför dopet jag ska sjunga på till helgen. Världens bästa väder för en sånhär dag.
Snart ska jag och emelie åka till solpalatset och fixa lite fin färg på kroppen :)

I lördags hade vi möhippa för Stina. Jag berätter hur det gick och förhoppningsvis så lägger jag upp lite bilder också.

Idag passar Fleetwood Mac - Go your own way


jag sover i din säng


mögel

Idag skulle jag laga mat åt mamma och pappa så den var färdig när de kom hem från jobbet. Maten blev god, men jag såg sen att jag hackat purjolöken på en möglig skärbräda! Jag hatar mögel, jag vill nästan kräkas upp maten. Men, den var så himla god, så jag tror jag låter den stanna iallafall.

Jag brukar vara rätt glad och nöjd med livet. Men nu på senaste tid har jag bara varit så himla deppig. Jag behöver något uppmuntrande. Jag hoppas att lördagen kommer få mig på bättre tankar :)


uff.

Tell me everything will be okey
if I just stay on my knees and keep praying,
keep believe in something.

Tell me everything is all taken care of ,
by those qualified to take care of it all.

- Dave Matthews Band

shake me like a monkey



Jag kan inte sova för Dave Matthews Band är så himla bra.

den bäste



Jag älskar dig, Hanna.
Tack för allt.

regn och rusk.

Ja, som förväntat så sög vädret även i Sundsvall. Både jag och syrran hade värdelösa skor så det lät "vask vask" när vi gick. På vägen hem så tog vi av oss skorna och det luktade inte ljuvligt om jag säger så. Nästan så illa så det var befriande när vi körde förbi fabriken och den lukten tog över.

Jag fick kaffemuggar av jo-anne på Ikea. Ni förstår, jag har världens dilemma hemma varje gång jag ska dricka kaffe. De enda muggarna jag har hemma står det antingen "tea" eller "chocolate". Jag kan inte dricka te ur chokladmuggen och vice versa. Det känns bara fel. Och kaffe, kan jag ju inte dricka ur någon av dem. Så nu var det löst.

Jag börjar fundera på ifall jag lider av svåra tvångstankar. Ibland måste jag be den som kör bilen att låsa vid min sida för att jag inte ska få för mig att hoppa ut. Jag är inte olycklig alls eller så :p Men, ibland tänker jag så sjuka grejer. Jag blir alldeles ställd av all makt jag egentligen har över mig själv. Bara för att jag "skulle kunna" så börjar jag tänka och då skrämmer jag mig själv lite.



min favorithjälte.


:(


God natt!


tripp till sundsvall

Nu ska jag syrran och moster till sundsvall. Man kan ju alltid hoppas att det inte regnar lika mycket där, men det skulle ju förstås vara för bra för att vara sant. Det är ett jävla pissväder vi råkat ut för alltså. Varför ska alltid modernatur kompensera med apamycket regn efter en veckas sol? Det är som att hon tänker: "Nej, för fan om de skulle få bra väder hela sommaren och vara helt nöjda. Vetu de gå ju inte!"

Nu kommer snart moster och jag måste verkligen hinna på toa.

holmsjö

Var med tjejerna i Emelies stuga hela helgen. Det var fantastiskt mysigt :) Vi satt och pratade till sent på natten. Spelade kort och bara "var". Vi nattbadade i sjön, fiskade, lagade god mat, läste gamla lilla fridolf och kalle ankor från 70-talet.
Älskade det!

Så nu tänkte jag kötta på med lite bilder från helgens mysigheter.





p-pillerarg eller bara morgontrött?

Imorse väcktes jag av att de klippte gräsmattan. Fönstret var öppet så det lät verkligen som att de var inne i mitt rum och klippte. Jag blev så sjukt arg! Jag hade lust att skrika "dra åt helvete" och kasta en kruka i huvudet på vaktmästaren.
Han gör ju egentligen bara sitt jobb men jag hatar att bli väckt på det där viset!

kan inte sluta mysa


RSS 2.0