nostalgi

Jag har just suttit och bläddrat i mappen "gamla bilder" och bara fylldes av en otrolig tacksamhetskänsla. Jag vill tacka er kära vänner för att ni gjort mig till den jag är och att ni alltid varit så förstående. Ni har inte dömt mig då jag gjort dumma saker utan alltid stått bakom mig och stöttat mig.

Vi har ju faktiskt vuxit upp med varandra och tagit oss igenom tonåren tillsammans. Jag minns alla samtal om mens och sex vi hade när vi var typ tolv/ tretton år. Vi delade alla funderingar och ni har alltid varit dem som gett de bästa råden till mig. Nu sitter vi här flera flera år senare och ni är fortfarande de som förstår mig bäst, ger de bästa råden och alltid finns för mig. Så världens största tack till er. Jag har aldrig menat tack så mycket som just nu.



Ni är världens bästa vänner! :)






baka.

Idag ska jag baka något gott. Mamma fyller år imorgon så något måste man ju kunna bjuda på. Jag kan för mitt liv inte bestämma vad jag ska baka. Jag ska i allafall göra en fin tårta imorgon och jag tror den kommer att bli förbannat god också. Jag hoppas i allafall det.

Jag ska i fira nyår i Eriks stuga. Samma ställe som jag firade midsommar. Hoppas verkligen det går bättre den här gången och det inte blir massa dramatik. Jag tror det kan bli grymt roligt :)



Nu ska jag pallra mitt feta ass till köket och söka recept till något gott!




god jul

Jag fick bra julklappar.

hey, I´m in the band.


Örnsköldsvik

Tog 10:45 bussen från Piteå. Skönt att komma iväg relativt tidigt. Även om att åka buss i fem timmar är jättetråkigt så är det ganska skönt också. Slappna av, läsa, lyssna på musik och bara fundera. Det var vansinnigt mycket folk idag i bussen. I Luleå började jag bli ganska less på hunden som skällde hela tiden. Förbannade hund, hade du ingen matte/husse som kunde säga åt dig? Sen var den en gubbe som satt bakom mig och skrämdes med sina plötsliga och högljudda nysningar. Annars var det ganska lugnt. ELLER NEJ! Det var en liten tjej som satt längst fram och sjöng en evighetssång.

Den gick såhär: "En elefant balanserade, på en liten liten spindeltråå-åd. Det tyckte han var så intressant. Så han gick och hämtade en annan elefant. TVÅ elefanter balanserade osv osv osv"

Typ en miljard balanserande elefanter senare så sa äntligen mamman åt henne att vara tyst. Sen ångrade hon sig och frågade om hon inte kunde sjunga en julsång istället.


Då sa flickan: Jovisst. Jag ska sjunga om elefanternas jul!
JÄVLAFAN! Vad är det med henne och elefanter?!?!


Det är i allafall skönt att vara hemma och skönt att få träffa de fina människor som jag verkligen litar på och har saknat så sjukt mycket. De sista dagarna var sjukt tunga och jag vet inte om jag någonsin känt mig så deppig.
Jag älskar 1:a Januari. Nytt år och nya tag! Det känns som att börja skriva i en helt ny bok. Den gamla som är fylld av kladd slänger man bara bort.


My body yearns for a sleep that will never come

It's never over, my kingdom for a kiss upon your shoulder 
It's never over, all my riches for your smile when i slept so soft against you
It's never over, all my blood for the sweetness of your laughter 
It's never over, you´re the tear that hangs inside my soul forever
tack för jullovet.

helgen har varit en enda lång fest.

I torsdags spelade de andra två ensemblerna powerpop i blackbox. De gjorde det verkligen jättebra! all cred till dem. Vi fick åka och spela in en låt med Dalle och Micke förra veckan istället och det var hur roligt som helst. 
Efter konserten så lade jag lite stämmor på en låt micke hade skrivit och sedan for jag tillbaka till framnäs för lite fest. Det var roligt. Somnade klockan 4.
I fredags så hade vi spelning på Valdino, Upp klockan 9 för att repa. Men spelningen var superkul och det blev verkligen drag i slutet. Folk gillar hits. Det ska bli mer hits på sånna ställen alltså. Efter det blev det fest nr 2. Vi var vaken till halv 11 på morgonen. Eller jag och Matti somnade till en stund hemma hos jonte. Men fick såklart inte sova speiellt länge. Jag vaknade av att jag fick en näve mjöl i ansiktet :D De skyldiga (Josie och jonathan) skrattade och sprang som fan och jag var så jävla chockad och fattade ingenting. Sen somnade jag om och tydligen så hade de byggt en koja på mig och allt möjligt. Vaknade av att bli kittlad. Då insåg jag att jag inte skulle kunna sova mer så då gick jag upp och lekte med våra nejlikapokemonapelsiner som vi döpte till "nejlicors". Gjorde ett misslyckat försök att bombardera matti. Vi smög in i hans lägenhet och såg till förvåning att han inte låg i sängen. Han skrämde ihjäl oss när han slog ner handtaget inne på toaletten. Han borstade tänderna. Skämtet fick omvänd effekt. Klockan 11 somnade jag äntligen.
Sen vaknade jag klockan kvart över sex på eftermiddagen och det vår kolsvart ute. Shit så konstigt det kändes.
Då var det bara att sätta igång och ladda inför nils och victors födelsedagsfest. Vi satt nere hos josie och lekte lekar och drack vin innan vi gick till strandgården där det var världens drag. Vi dansade till Gina G och S club 7.
Lyckad fest.

idag är jag lite arg

jag har försovit mig två dagar irad. jag har ställt klockan på sju båda dagarna för att kunna see julkalendern, men inte kommit mig upp. idag vaknade jag halv 11. eftersom jag likväl försovit mig så tog jag det lugnt och kollade lite på nyhetsmorgon och åt frukost. men sen när jag kom till hyddan för typ 5 minuter sedan så var det helt tomt. så kom jag på att alla är och lyssnar på när Robert svensson säger massa bra saker om hur man ska bli bättre som musiker och hur man ska öva rätt och sånt. ville verkligen verkligen dit. har sett fram emot det hur länge som helst. blir så arg på mig själv!!
nu får jag nöja mig med att sitta och läsa om distorsion och öva lite på brand new heavies-låtarna.
himla skitcarro!

RSS 2.0