dan före dan före discodan

Det är två låtar som jag bara måste lägga upp på bloggen. 
De två låtarna som måste nötas på fredagar.
Red hot chili peppers - hump the bump (den riktiga låten drar igång efter ca 35 sek)
Jamiroquai - Canned heat

aj, mitt kön

Alltså, jag hatar skolans toalettpapper. Jag ska aldrig mer kissa i skolan! Det är verkligen ingen behaglig upplevelse att torka sig. Jag kan lika gärna torka mig med sandpapper. 

Nu sitter jag i allafall och lyssnar på Tower of power. Grymt svängig musik.

Idag har jag diktat och kör. Kanske att jag orkar städa sen, jag vet inte.

en liten konsert.

Ikväll blir det någon slags konsert i matsalen på typ kanske någon firmafest? ja? ne? hur som helst. Kan kanske vara något, jag vet inte! Nu är klockan snart tvåfika.
Hejsvejs!

brudar.

Evelina och Emelie har varit här hela helgen. Jag är jätteglad att de kom och jätteledsen att de åkt. Men jag kommer hem vecka 44 igen och då får jag ju träffa dem igen. Och alla andra jag längtar efter för den delen :)
I Fredags var vi här på Framnäs. I lördags var vi bakis och planerade en hemmakväll i pyamas typ. Men, det blev ju verkligen inte så. I sista minuten så ringde vi taxi och drog in på Kalles i Piteå. Galet.
Igår såg vi "the last house on the left". En ångestladdad film. Jag mådde verkligen svinkonstigt efter den. Men den var helt klart bra.
Tack Emelie och Evelina för att ni kom och hälsade på mig. Snälla låt det hända fler gånger :) Love you guys.

Idag börjar förövrigt klimatveckan vilket betyder gratis buss hela veckan. Yehaw!

konsert

Nu om dryga halvtimmen så har vi vår första lilla konsert. Vi ska spela 4 låtar/ensemble utanför matsalen i skolan.Det blir lite mysigt sådär :)

Igår såg vi instängd i c-huset och den filmen alltså... ja vad ska jag säga.
Så jävla. fyfan! Se den inte. Så jävla otäck. Jag låg och frös hela natten för att jag inte vågade gå och stänga fönstret.
...och på torsdag får jag efterlängtat besök :)

frostigt

Idag är det jättekallt. När jag var på väg till tallhyddan imorse så var det frost på marken och på tallhyddetaket. Brrr! Måste fixa höstjacka och lite varma goa kläder :) 
Nu sitter jag och fixar med adressändring och kikar på mikrofoner på Thomann. Får vänta med att beställa till den 25:e då jag får mer pengar. Det blir kul. Får kabel och stativ inpå liksom. Gött!
Jag har varit och lånat bastunyckeln så ikväll ska vi basta som tusan. Sen är det ju discodagen så det blir såklart disco senare ikväll. pepp!
Sen vill jag också vara lite förbannad på idol.
Så jävla dumt.
Sen är det minikonsert med poprock på måndag kl 14 i foajén.
Kom och lyssna :)

yey!

Nu ska jag ha min första pianolektion och det känns jättebra. Jag vill verkligen kunna spela piano. När jag är färdig här på Framnäs ska jag kunna spela piano. Så är det bara.

den värsta drömmen

Jag drömde den absolut sjukaste och jobbigaste drömmen inatt. Det var några maskerade män som bröt sig in i skolan och satte handbojor på hela min klass och drog med oss ut i bilar. Sen for vi till något stort hus långt ute i skogen där vi fick var sin öl. De släppte ut oss i en inhägnad bakgård. Sen blev vi alla jättekonstiga och började bråka och skrika på varandra. Jag blev jättearg och skrek och grinade och folk bara skrattade åt mig och sprutade vatten på mig med en vattenpistol. (låter kanske kul men det var så jävla hemskt!) Vi började slita varandra i håret och allt var jättekonstigt. Sen tittade jag upp i ett fönster och där stog de maskerade männen och filmade allting med en monsterkamera. 

Då såg jag att det sa till varandra typ:
"ånej, tjejen där nere såg alltihop. hämta henne!"
Så de hämtade upp mig och berättade om allt. Att de höll på och spela in någon dukumentär om hur unga reagerade på någon drog. Jag minns inte vad den hette men. Det var så jävla sjukt!
Jag vaknade med en jättekonstig känsla i magen. Jag har sjuk ångest och det känns så verkligt alltihop.
Jag måste göra något kul nu.


check

Nu ska jag snart dra in till Rikard och Lucija i Öjebyn för att umgås lite innan vi drar tillbaka till draget här på Framnäs. Det känns bra. Sen blir det idol, disco och massa andra festligheter ;) 
GammMatti fyller ju 21 i midnatt! Vadå 21? TJUGOETT?!?! uff. Vi går mot 30 år alltså! Hur är det möjligt? Jag är medelålders snart. Ånej :(((((((((((((

Toby

If I'm blind, give me eyes to see 

Oh I need you to tell me true 
Is he the one to pull me though
or will he push me away? 

If I find out now before I'm in too deep 
Don't want my heart to break over some kinda creep

Discodagen

Yes, det är fredag! Det betyder att det är discodan. Härligt.
Ikväll ska vi nog se film och mysa lite. Ladda inför morgondagen då det blir kalas till Mattis ära :)
Jag unnade mig lunch på skolan idag. Kött, potatisgratäng, svampsås och en jävulsk salladsbuffé. Gött!
Nollningen blev vild. Nästan värre än förra året. När jag vaknade kändes det som jag blivit överkörd av en ångvält eller något. Men nollningen vad verkligen jätterolig. Rikard var så bra och riktigt körde med ettorna (nollorna). Såg till att de fick rejält med träningsvärk. Mohahahaha!

Nu ska jag försöka få något gjort. Öva lite på sångläxorna jag fick förra lektionen. 
Love letter, bonnie raitt och Don't wake me, toby lightman

ölflugor

Jäklar i min låda. Nu har vi pimpat till replokalen ordentligt. Det blev jättejättemysigt, värsta discorummet ju. Vi var på Reprisen och köpte en fin golvlampa, LPskivor som vi gjorde till ett fint konstverk, en duk, kruka och blomma. Det blev sjukt hemtrevligt alltså. Vi planerar också att köpa en motor till discokulan i taket. Jag orkar inte stå och snurra den hela tiden ;)  
Jag tycker att jag städat min lägenhet ordentligt sedan festen i fredags. Men likt förbannat luktar det lite funky + att jag såg ett par röda äckliga banan/öl-flugor idag. Kanske är det för att jag glömt torka lampan? eller fönstren? Vi kom på att ifall man dunkade ner sin egen öl i någon annans öl så blev det världens sprut. Ska man försöka stoppa sprutet så blir det ännu värre och hamnar i lampan och på fönstren. Det var jättekul då :D inte lika nu längre.
Imorgon ska ettorna få möta Baddabah.
Spännande!

you had me

Nu sitter jag och övar på "you had me". Så sjukt bra låt, så sjukt bra text. Jag känner mig så stark när jag sjunger den låten. Det är så skönt att jag har kommit igång med övandet på riktigt. Jag ska hålla det här.    
You had me, you lost
you're wasted, you cost me.
I don't want you here messing with my mind.
I realized in time, that my eyes are not blind.
I've seen it before. I'm taking back my life.

kaffe är gott.

Nu sitter jag i tallhyddan och övar på ett par låtar vi spelar med ensemblen. En apasvår Beyoncelåt och en Ole Börud. Honom gillar vi. Spotifya honom och känn svänget alltså. Han är sjukt svänging.
Om en halvtimme är det tvåkaffe sen ska vi spela lite musik. Det känns fantastiskt bra för det är ju som det jag är här för :) 
Igår grillade jag, Matti, Fredrik och Jonathan. Det börjar bli så kallt så vi ville inte vänta en dag till. Vi grillade trots att vi höll på att blåsa bort, sen käkade vi maten i Tallhyddan och såg på en Joss StoneDVD. Hon är grym!
Hur som helst så failade vi rätt hårt eftersom att det är ett fantastiskt fint väder idag. Varmt och klarblå himmel. Grilla igen? Kanske.

RSS 2.0